Драмата около самоубилия се старши лейтенант Тодор Манчев все повече

...
Драмата около самоубилия се старши лейтенант Тодор Манчев все повече
Коментари Харесай

Мистерията около самоубилия се офицер Тодор Манчев става все по-зловеща

Драмата към самоубилия се старши лейтенант Тодор Манчев от ден на ден се заплита. Близки и другари от Пазарджишко, от където е военният, отхвърлят да повярват в това, което бе публично обявено от Военна полиция, а точно, че Манчев е поставил непринудено и своеволно завършек на земния си път.

Всички споделят, че военният е бил спокоен, балансиран, в никакъв случай не е приказвал за самоубийство, бил е добър в работата си, имал е щастлива връзка. Планувал е женитба с бъдещата си брачна половинка скоро. Тя е служител на реда във Второ районно управление (на МВР) в Пловдив.

Бащата на старши лейтенанта Илия Манчев е проспериращ предприемач. Той има стабилен бизнес-държи Водноелектрическа централа Велинградското дефиле до Варварските минерални бани. Семейството не е страдало от липса на финанси. Фактът, че Манев Младши не е оставил предсмъртно писмо, също озадачава и буди подозрения.

„ Човек, който възнамерява женитба и ангажира ресторант за тържеството, не потегля да се самоубива. Тодор доста обичаше работата си. За това мъчно е понесъл упреците, стоварването на виновност. Смятаме, че има интервенция, че има вменена виновност и Тодор като съзнателен човек не е могъл да я преглътне “, разясниха пред БЛИЦ негови другари.

Бащата на самоубиеца-бизнесменът Илия Манчев пък месец преди драмата е казвал пред познати и другари, както и пред проверяващи, че се опасява да не погубят сина му.

Със случая се занимава Военна полиция и Специализирана прокуратура.

Припомняме, че на 19 юли в спалното помещение на полигона в Ново село старши лейтенант Тодор Манчев бе открит мъртъв. Той си е отишъл с един изстрел в главата. Последните два месеца от живота на 31-годишният мъж били пъкъл. Върху него началниците му стоварили цялата виновност за нахлуването на американските военни, които били тежко въоръжени и с ориентирани оръжия, в индустриален завод край пловдивското село Чешнигирово.

Командосите атакували индустриална база и повече от половин час служащите ужасени прекарали в плен, до момента в който станало ясно, че американските военни са се объркали.

Началниците на Тодор Манчев стоварили цялата виновност за станалото на лейтенанта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР