Драма в семейството на Юлиан Нагелсман разкри най-големият вестник в

...
Драма в семейството на Юлиан Нагелсман разкри най-големият вестник в
Коментари Харесай

Драма в семейството на треньора на Байерн Мюнхен

Драма в фамилията на Юлиан Нагелсман разкри най-големият вестник в Германия - " Билд ". Според таблоида треньорът на Байерн Мюнхен към този момент е в бракоразвод със брачната половинка си Верена след 15 години брак. Както постоянно става, трети човек е в основата на раздялата. Това е 30-годишната спортна журналистка Лена Вюрценбергер, в която Нагелсман е влюбен от известно време.

34-годишният експерт има две деца от брачната половинка си, само че даже и това не го е спряло да се изнесе от фамилното жилище. Според " Билд " влюбените към този момент живеят дружно, а информацията може да се смята за надеждна, защото Лена работи в същото издание и отговаряше за Байерн и Вердер. След като стана ясно, че е новата жена в живота на треньора на баварците, този сектор ѝ беше лишен, а най-вероятно това ще значи и завършек на журналистическата ѝ кариера.

Bayern coach Julian (34) has a new girlfriend. It is Lena Wurzenberger (30), who has previously reported on FC Bayern for BILD and has been with him on a short holiday in Ibiza since Monday.

()
— Bayern Munich English & Die Manschaft (@altaeeameer11)
От началото на седмицата Нагелсман и Вюрценбергер са дружно на отмора на испанския остров Ибиса, където бяха засечени на яхта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР