Дракон на щастието е практика на хиляди години, която и

...
Дракон на щастието е практика на хиляди години, която и
Коментари Харесай

Как да си отгледаш магически дракон на щастието?

Дракон на щастието е процедура на хиляди години, която и през днешния ден продължава да бъде настояща, въпреки и динамичният ни свят да се трансформира непрестанно. Тя е подобаваща за всеки, който има потребност от повече убеденост, мотивация и позитивна настройка.

Дракон на щастието в действителност е методът да препрограмиране на съзнанието, който да ни насочи към хубавото и положителното, защото в сивото всекидневие постоянно затъваме в отрицателното. Чувстваме се безпомощни и гневни, губейки връзка с действителността, която може да е и доста хубава.

Как да си отгледате сами вълшебен змей на щастието!

Настанете се комфортно вкъщи, когато сте сами, затворете очи и си представете, че сте на място, което доста обичате.

След това визуализирайте пред вас огромно драконово яйце, което се пропуква и от него изскача малко драконче, което няма самообладание да си поиграе с вас. Мъничето е палаво, само че доста отзивчиво. Щом се появи, стартира да ви обсипва с милувки и да ви гледа с големи и щастливи очи, цялостни с любов.

Това любвеобилно творение е вашият змей на щастието. Помнете, че до момента в който поддържате връзка с него, той постоянно ще ви дава мощ и всичко ще е наред. Докато той е към вас, няма от какво да се страхувате.

С всеки минал ден вашият вълшебен змей на щастието пораства, помъдрява и се трансформира.

Но той е все по този начин добър, привлекателен и хубав. Все по този начин бди над вас и ви вдъхва успокоение. Когато го повикате в съзнанието си, той постоянно ще е там, с цел да ви даде кураж и да ви накара да се почувствате уютно и на най-неудобното място.

Той се храни от позитивните ви мисли и не се вълнува от отрицателното. Игнорира всичко неприятно и живее на други честоти.

Докато драконът е с вас, постоянно ще намирате излаз и от най-заплетената обстановка. Затова не забравяйте за него. Представяйте си, че той е с вас, до момента в който сте на работа или в персонален диалог.

 Дракон на щастието

Когато ви е мъчно да вземете решение, представете си какво би направил в тази обстановка вашият благополучен, спокоен и убеден змей, търсещ завършения. Нека той ви води във всеки миг. Представяйте си по какъв начин лети пред вас, а вие просто го следвате.

Ако ви следва сложна среща с началника ви, не се тормозете. Вашият змей на щастието ще е до вас и няма от какво да се плашите - просто останете спокойни и се заявете намерено без непотребни драми.

Когато срещате нови хора, не бъдете стеснителни. Правете същото, което прави и вашият персонален змей - бъдете отзивчиви, приветливи и спонтанни.

Обръщайте се към своя невероятен другар всяка вечер, преди да заспите, и му споделете за най-малко едно нещо денем, за което сте признателни.

Ако пък нещо не се случва съгласно желанията ви - не изпадайте в суматоха и отчаяние. Помнете постоянно, че вашият змей има по-добър проект за вас и скоро всичко ще се подреди. Просто отворете съзнанието си за чудеса и непредвидени обстановки, и се пуснете по течението. Вашият змей на щастието си знае работата…

А за какво тази техника е токова сполучлива?

Всъщност магическият змей е оптимистичната част от всеки от нас. Когато стартираме да живеем през нея, стопираме да се опасяваме, отваряме се към новости и започваме да се любуваме на живота. Следвайте практиката най-малко две седмици и ще видите какъв брой друг ще стане светът ви!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР