Драги колеги, вие сте използвани да вдигнете температурата на напрежението,

...
Драги колеги, вие сте използвани да вдигнете температурата на напрежението,
Коментари Харесай

Николай Събев към превозвачите: Използват ви срещу правителството

Драги сътрудници, вие сте употребявани да вдигнете температурата на напрежението, тъй че държавното управление да падне - по този начин транспортният министър Николай Събев се обърна към българските превозвачи в предаването „ 120 минути “ по бТВ.

По думите му те са употребявани от „ петата колона “ - хората, които нямат интерес България да бъде самостоятелна от съветските енергоносители и да има своя лична политика. За да разберем къде стоят превозвачите, какви са техните претенции и за какво, би трябвало да забележим по-голямата картина. Според мен тя е следната – с помощта на услужливостта на последните български държавни управления България е заела нежеланата роля да бъде съветска провинция в европейския съюз.

Ние сме първото държавно управление, което съобщи явно, че повече няма да сме васали и заемаме нашият път на самостоятелност. От този миг всички спящи сътрудници бяха задействани, започнаха всеобщи митинги, започнаха всеобщи ходения по малките екрани на така наречен политически анализатори, които защитаваха позицията, че България би трябвало да остане подвластна от Русия. На фона на това превозвачите бяха употребявани и те търсеха мотив. Изведнъж – не повече от 30 дни след 24 февруари те започнаха да се изнервят и да стартират да ескалират техните претенции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР