ДПС ще поеме своята отговорност към изграждане на нови либерални

...
ДПС ще поеме своята отговорност към изграждане на нови либерални
Коментари Харесай

Либералният интернационал и АЛДЕ поздравиха ДПС: Лидер сте!

ДПС ще поеме своята отговорност към създаване на нови демократични пътища и ще укрепи демократичните мостове за по-светлото бъдеще на България. Това декларира доктор Хакима ел Хаите, Президент на Либералния интернационал, в приветственото си писмо до водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във връзка извънредно положителното показване на Движението на парламентарните и президентските избори в България на 14 ноември. Под Вашето водачество, Движение за права и свободи освен усили своят дял във вота за следващ път, само че и осъществявайки това, се трансформира в третата най-голяма политическа партия в България за пръв път от 2017 година насам, написа доктор Хакима ел Хаите. И декларира: " Няма да е пресилено да се каже, че Вашият триумф се усеща от либералите в целия район, където Движение за права и свободи играе значима лидерска роля ".

Ето цялостния тест на приветственото писмо на доктор Хакима ел Хаите до водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ:

Уважаеми господин Карадайъ, скъпи Мустафа!

От името на международното демократично семейство, имам удоволствието да Ви поздравя за изключителния триумф на пълноправния член на Либералния интернационал, Движението за права и свободи (ДПС), след общите избори в неделя.

Под Вашето водачество, Движение за права и свободи освен усили своят дял във вота за следващ път, само че и осъществявайки това, се трансформира в третата най-голяма политическа партия в България за пръв път от 2017г. насам.

Няма да е пресилено да се каже, че Вашият триумф се усеща от либералите в целия район, където Движение за права и свободи играе значима лидерска роля.

Либералния интернационал постоянно е бил на страната на хората в България. Въпреки предизвикателната година на избори във Вашата страна, аз съм уверена, че Движение за права и свободи – без значение в държавно управление или съпротива, ще поеме своята отговорност към създаване на нови демократични пътища и ще укрепи демократичните мостове за по-светлото бъдеще на България.

През идната година Либералния интернационал ще означи своята 75-та годишнина, трансформирайки нашата организация в една от най-дълго ръководещите политически интернационали в света. Нашият триумф е белязан от привлекателността на нашите полезности, въплътен от нашите партийни членове. И точно в този смисъл чакам с неспокойствие да отпразнуваме нашия исторически крайъгълен камък с Вас и Вашата партия през 2022 година.

Още един път, апелирам приемете моите поздравления и бъдете уверени в моите най-хубави пожелания и в другарството ми, скъпи Мустафа.

Д-р Хакима ел Хаите

Президент на Либералния интернационал

АЛДЕ СЪЩО поздрави водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ за представянето на президентските избори, както и за резултата на Движението на вота за Народно заседание.

На 14 ноември Движение за права и свободи стана трета политическа мощ, спечелвайки 13% от вота за парламент. Движението ще има 34 народни представители в 47-ото Народно събрание.

На изборите за президент водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който се кандидатира за държавен глава, стана трети, получавайки поддръжката на 11,57% от гласоподавателите.

Поздравления за водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и за Движението за права и свободи за триумфа на последните избори в България, написа АЛДЕ и пусна банер с резултатите на Движение за права и свободи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР