Дойте сезона на оскъдните тоалети секси татуировките. Ако се чудите

...
Дойте сезона на оскъдните тоалети секси татуировките. Ако се чудите
Коментари Харесай

10 съвета, когато си правите татуировка

Дойте сезона на оскъдните тоалети секси татуировките. Ако се чудите дали да не се сдобиете с такава, би трябвало да знаете няколко неща.

1. Започнете с нещо малко – в случай че вие е за първи път, не се нахвърляйте на най-голямата татуировка. По-добре пробвайте с нещо по-малко, с цел да видите по какъв начин кожата ви приема мастилото ви и какъв брой време й би трябвало да се възвръща.

2. Съобразете се със своя предел на болежка – в случай че имате прекомерно огромна сензитивност към болежка, не нашарвайте ребрата, свивките на коленете или местата към слабините.

3. Съобразете се с времето – лятото не е подобаващото време да си извършите татус, тъй като слънцето и солената вода могат да раздразнят кожата. Най-доброто време е ранна пролет или есен.

4. Евтиното излиза скъпо – сигурно това ваше решение ще има последици. Правите нещо, което ще трае цялостен живот, по тази причина по-добре го приемете като добра инвестиция.

5. Проучете добре, в ръцете на кого се оставяте – най-добре е да съберете информация за индивида, който ще ви прави татуировката, и от няколко източника. Ако има даже и едно отрицателно мнение, по-добре не рискувайте.

6. Избирайте деликатно – това остава за цялостен живот, тъй че помислете какво в действителност желаете. Дори да сте доста влюбени в колегата си, не е добра концепция да си татуирате буквите му. Изберете нещо, което е близо до същността ви, вярванията и усетите ви, което не се е променяло през годините.

7. Намерете артикул, с който да третирате мястото – заздравяването на татуировката е доста значима част от целия развой и нейния заключителен тип. Нека татуистът ви предложи най-подходящия артикул.

8. Няма място за боязън – това въпреки всичко би трябвало да остане прекрасен спомен, не го разваляйте като се паникьосвате, по този начин единствено ще ви боли още повече.

9. Намерете си компания – можете да отидете и сами, само че в случай че имате другар до себе си, ще се чувствате по-добре.

10. Питайте – татуистът е там, с цел да ви каже всичко, което би трябвало да знаете. Питайте за всичко, даже да си мислите, че може да е неуместно!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР