Дойде време за новия плейлист, който събира на едно място

...
Дойде време за новия плейлист, който събира на едно място
Коментари Харесай

Плейлистът на Edna : Марго Роби в кралска война, Ариана Гранде, която смята, че Бог е жена, самолетите, които усмихнаха Елизабет II и още

Дойде време за новия плейлист, който събира на едно място това, което ни хвана окото и ухото през миналата седмица.

МУЗИКА

Том Пети и The Heartbreakers – “Keep A Little Soul”



Липсата на рок легендата Том Пети, който умря през октомври предходната година, не може да бъде запълнена, само че стартирането на негови неиздадени до момента песни може да помогне. Такова е парчето “Keep A Little Soul”, което излиза в комплект с невиждани до момента фрагменти на музиканта и бандата му The HeartBreakers. Песента ще е част от сбирката “An American Treasure”, която ще съдържа общо 60 песни на Пети и излиза на 28 септември.

Шакира – “Boig Per Tu”



Нейният брачен партньор може и да не отива да край на Световното състезание тази година, само че Шакира постепенно и несъмнено продължава турнето си El Dorado, което би трябвало да завърши през ноември тази година. Който не може да посети някоя от датите в Северна Америка или Южна Америка, остава да се радва на записи като този от концерта ѝ в Барселона.

Ариана Гранде – “God Is A Woman”



Вече го виждаме като един от бъдещите дамски химни. Текстът е по-секси, в сравнение с бихме чакаме от заглавието, и по дух ни припомня на друго съблазнително парче на изпълнителката – “Dangerous Woman”. След него обаче е време за нов албум на Гранде “Sweetener”, който ще ни подслади ушите през август.

Мейкинг на „ Все на мен “ на Дара



Минаха няколко седмици, откогато парчето ѝ ни се е забило в главата, и ето, че е време да забележим по какъв начин е сниман и клипът към него. Щяхме да сме удовлетворени и режисьорът Люси Иларионов да каже няколко думи за работата си, само че по тази причина пък виждаме малко спомагателни придвижвания от Папи Ханс (или Костадин Трендафилов) в жанр „ Кекс “, чиято поява във „ Все на мен “ не ни беше задоволителна.

КИНО

Трейлър на „ Животът подобен, какъвто е “



Надписът „ сценариста на „ Оглупели от обич “ ни подсказва, че ще се посмеем, даже през сълзи, тъй като „ от основателя на „ Това сме ние “ е задоволително предизвестие да си приготвим задоволително количество кърпички. Този път ще ги използваме в компанията на Оливия Уайлд и Оскар Айзък, които ще потвърдят, че историите ни са късчета пъзел от огромната картина. В нея са още няколко генерации артисти като Антонио Бандерас, Анет Бенинг и още няколко млади имена, за които занапред може би ще слушаме.

Трейлър на „ Фаворитката “



Едноминутният клип повдига завесата над това какво да чакаме от новия филм на режисьора Йоргос Лантимос след бижутата му „ Омарът “ и „ Убийството на свещения елен “. Пренасяме се през XVIII в. в Англия, където една кралица (Оливия Колман като кралица Ан) е неспособна да ръководи, по тази причина работата прави повече нейна придворна (Рейчъл Вайз), а идването на нова прислужница (Ема Стоун) ще внесе ужас и по-голяма нервност.

Тийзър филмов откъс на „ Мери, кралицата на Шотландия “



Оставаме във Англия, единствено че два века по-рано, когато две кралици си би трябвало да разделят властта над Англия. Марго Роби и Сърша Ронан ще си съперничат за трона като Елизабет I и Мария Стюарт – комплицирани актьорски задания, която преди са изпълнявали имена като Кейт Бланшет и Катрин Хепбърн. Красивото лице на Марго е съвсем неразпознаеваемо с рижава перука и снежнобяло лице, а историческите костюми още веднъж допълват енигмата на Сърша. Освен пред камерата, е евентуално двете да се конкурират и за статуетки през идващия сезон на премиите.

ОЩЕ

Полетът по случай 100-годишнината на Британските военновъздушни сили



Едни от най-усъвършенстваните софтуерно самолети прелетяха над Лондон във вторник, с цел да отпразнуват цялостен век от основаването на кралската въздушна войска. От балкона на Бъкингам ги следиха цели 18 членове на кралския жанр, а усмивката на кралица Елизабет II можеше да засенчи само насладата на принц Джордж и принцеса Шарлът, съвсем скрита зад прозорците на двореца. Ако към този момент сте прочели това, което написахме във връзка годишнината, към този момент може да изгледате запис на целия церемониален полет.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР