Дойде вълнуващият момент да извадите кашоните с гирлянди, лампички, шарени

...
Дойде вълнуващият момент да извадите кашоните с гирлянди, лампички, шарени
Коментари Харесай

21 идеи за коледна украса от естествени материали

Дойде вълнуващият миг да извадите кашоните с гирлянди, лампички, шарени висулки и несъмнено, елхата! Всички обичаме да разнообразяваме украсата си всяка година и да включваме нови детайли. Но преди да се засилите към магазините за украса и да купите следващия комплект коледни играчки, вижте нашите хрумвания за декорация с естествени материали.



Всъщност е доста евентуално към този момент да имате някои чудесни декоративни детайли за празниците в кухнята си. Орехи, портокали, нарове – те освен са красиви, но и несъмнено ще влязат в приложимост откакто мине празничния сезон. Можете да нарежете портокалите на кръгчета и да ги изсушите и след това да ги употребявате в гирлянди. Орехите можете да украсите с брокат или просто да ги оставите такива, каквито са.

Освен класическите венци от борови клончета можете елементарно да си извършите и такива от евкалипт или да комбинирате няколко типа растения. Вижте в нашата изложба и останалите ни хрумвания за декорация с естествени материали и се вдъхновете за празниците!

 
Надя Тодорова, която трансформира подреждането на масата в изкуство
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР