ДЮЗЕЛДОРФ, Германия (AP) — Английската футболна асоциация съобщи, че предоставя

...
ДЮЗЕЛДОРФ, Германия (AP) — Английската футболна асоциация съобщи, че предоставя
Коментари Харесай

Евро 2024: Футболната асоциация на Англия ще помогне на полицията да овладее злоупотребите в социалните медии срещу английски играчи

ДЮЗЕЛДОРФ, Германия (AP) — Английската футболна асоциация заяви, че дава финансиране, с цел да помогне на полицията да овладее онлайн злоупотребите на Евро 2024.

На последното Европейско състезание Букайо Сака, Маркъс Рашфорд и Джейдън Санчо бяха подложени на расистки обиди в обществените медии, откакто пропуснаха дузпи при провалянето на Англия при дузпи от Италия на финала през 2021 година

ФА ускори напъните си, с цел да подсигурява, че насилниците ще бъдат изправени пред правораздаването и съобщи, че дава към 25 000 паунда ($32 000) в помощ на полицията.

„ Сега вършим нещата по друг метод “, сподели основният изпълнителен шеф на ФА Марк Булингам. „ В предишното това, което направихме, беше да съберем всички данни, на процедура пакет от доказателства, които да дадем на полицията за наказателно гонене, само че този път отидохме стадий по-далеч, когато в действителност финансираме звено в английската полиция, което по-късно ще преследвайте. ”

Също по този начин се вземат ограничения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР