Дойде ред и на онзи рогат приятел от зодиака -

...
Дойде ред и на онзи рогат приятел от зодиака -
Коментари Харесай

21 тайни от характера на зодия Козирог

Дойде ред и на оня рогат другар от зодиака - Козирога! Той е постоянно прецизен, неотразим и някак загадъчен. Ето за какво няма да пропуснем да се гмурнем в дълбините на характера му. Представяме ви 21 секрети от душата на всеки характерен Козирог.

1. Практичността е в кръвта им

Никой не позволява проблемите с толкоз грациозност и лекост, колкото Козирозите. Те са извънредно практични и са същинска находка, в случай че съумеете да ги спечелите като помощник.

2. Те са спокойни и дисциплинирани

Козирозите почитат разпоредбите и пазят прецизно публичния ред. Те имат вяра в законите и разполагат със забележително самообладание. Рядко ще ги видите да карат с превишена скорост или да си изхвърлят отпадък на улицата.

3. Четат ви като отворена книга

Козирозите са извънредно интуитивни и бързо схващат що за човек стои пред тях. Дори и да не говорите с тях, те могат да вникват в душата ви, гледайки ви само в очите. Нужни са им единствено няколко секунди. Те знаят на кого да се доверят и от кого да бягат.

4. Много ще съжалявате, в случай че ги ядосате

Тези рогати и на пръв взор благи същества могат да бъдат бомба със закъснител. Ако ги ядосате, могат да бъдат брутални в обидите си. Рядко залагат на физическото принуждение, само че за сметка на това умеят да употребяват мощни думи.

5. Нищо не е по-силно от упоритостта им

Козирозите са меко казано амбициозни. Желанието им за триумф е движещата мощ в живота им, а те знаят по какъв начин да реализират това, към което се стремят. Те постоянно са обичаните чиновници на шефа и напълно не се опасяват от покачванията. Ако желаете да зарадвате един Козирог, просто му дайте отговорности и задания. Никой няма да се оправи по-добре от тях. Те не си слагат фантазии, а цели.

6. Държат на думата си

Козирозите постоянно държат на думата си и не не помнят дадените обещания. Без значение дали става въпрос за работа, или персонални връзки. Можете да се закълнете в тяхната отговорност.

7. Винаги се осланят на обстоятелствата

Козирозите не обичат да бъдат голословни. Не разчитат на митове и догадки, а само на безспорни обстоятелства. По-добре не спорете с тях, тъй като ще ви оборят с лекост.



8. Мразят да чакат

О, да. Нищо не може да вбеси Козирозите толкоз, колкото закъснението. Ако имате среща с представител от тази зодия, постарайте се да бъдете на уреченото място даже няколко минути по-рано. Определено ще го впечатлите. Козирозите са маниакално проведени и нормално просто нямат задоволително време за закъснения. Мразят, когато някой не зачита времето им.

9. Трудно простят

Ако Козирозите се усещат предадени, няма да простят елементарно. Ако въобще в миналото простят.

10. Обичат високия стандарт

На всичко. Козирозите обичат да работят в огромни компании и се трудят крепко, с цел да бъдат оценени високо. Обичат лукса и умеят да харчат парите си качествено. В любовта също се задоволяват единствено с най-хубавото.

11. Умът им е бръснач, а математиката е тяхната буря

Козирозите са царе на сметките и могат да решат с лекост даже и най-засуканата математическа задача. Те постоянно мислят няколко хода напред, в никакъв случай не подценявайте интелекта им.

12. Те са положителни съветници

Те са в действителност загрижени за техните близки и другари, по тази причина постоянно им дават положителни препоръки. Както към този момент споменахме, те умеят бързо и елементарно да позволяват проблемите.

13. Провалът се опасява от тях

Нищо не може да събори Козирозите, не и за дълго. Дори и вътрешно да не се усещат добре, те не се отдалечават от триумфа. Работят крепко, все пак. Изправят се и не престават още по-силни.

14. Те се затварят, когато...

се усещат безсилни. Ако са претърпели някаква контузия, те стопират да приказват с другите и се заключват в страстите си. Не търсят помощ, страдат безшумно.



15. Не одобряват елементарно нови хора

Козирозите са общителни, само че доверието им се печели мъчно. Трябва да мине доста време и обстановки, преди да решат дали сте почтени да влезете в тесния им другарски кръг.

16. Хуморът им може да бъде чудноват

Козирозите обожават сарказма и не всеки е податлив да разбере хумора им. Някои техни смешки могат да ви се сторят даже обидни.

17. Те са мечтаната половинка

Козирозите са извънредно лоялни в любовта. Те имат доверие на половинката си и са подготвени да ѝ дадат независимост, тъй като знаят, че доверието стои в основата на щастливата обич.

18. Премислянето е най-големият им недостатък

Козирозите ненавиждат да взимат бързи решения, изключително по значимите за тях въпроси. Склонни са да премислят дадената обстановка дни наред и непрекъснато проучват всеки подробност. Грешката е най-големият им боязън.

19. Могат да бъдат щури и занимателни

В другарска среда могат да бъдат и душата на компанията. Падат си по купоните с доста алкохол и несъмнено знаят по какъв начин да се забавляват.

20. За тях увереността и твърдият темперамент са афродизиак

Ако желаете да впечатлите някой Козирог, то му покажете, че знаете по какъв начин да гоните задачите в живота си и сте уверени в личните си благоприятни условия.

21. Не се опасяват от самотата

Обикновено Козирозите имат доста другари, само че умеят да се забавляват и сами. Дори ценят високо моментите, в които имат опцията да останат уединено със себе си.



Известни персони, родени под знака Козирог, са: Валя Балканска, Нина Добрев, Тони Димитрова, Джим Кери, Кейт Мидълтън, Кейт Мос, Жана Д'Арк, Елвис Пресли, Рики Мартин, Ванеса Паради, Мел Гибсън, Джек Лондон и Шарл Перо. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР