„Доверието се печели с работа, а не с черен пиар.

...
„Доверието се печели с работа, а не с черен пиар.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Няма да водим война с гражданите

„ Доверието се печели с работа, а не с черен пиар. А и аз не съм престанал да имам вяра в груповата мъдрост на хората, и все си мисля, че един или двама могат да се заблудят, само че народът не. Няма по-голяма неточност от тази да се откъснеш от хората, които са ти дали своят вот доверие, да спреш да виждаш болката им, проблемите им, да придобиеш цели, разнообразни от техните ".

Това съобщи вицепремиерът и лидер на листата на ГЕРБ в Габрово Томислав Дончев, представен от пресцентъра на партията.

„ Освен всичко, което знаем, че България има потребност – от поправки, пътища, железници, водопроводи, рационализация, се надявам да допринесем и за повече религия и надежда”, продължи той.

Дончев беше безапелационен, че даже някои да считат идващия месец за борба или война, представителите на ГЕРБ няма да водят война с нито един български жител.

„ Ние сме чисти в желанията си, сторили сме доста и имаме предпочитание, мощ и благоприятни условия да реализираме още за страната и районите. Няма да обещаваме нещо, което не може да стане, ще бъдем почтени с хората. Българските жители са мъдри и вършат верни избори”, сподели още Томислав Дончев.

„ Габрово не е единствено мястото, от което съм тръгнал, а мястото, на което постоянно се връщам. Убеден съм в големия капацитет на Габровска област да бъде един от икономическите и индустриални центрове на Северна България и това ще се случи “, уточни Дончев.

Той акцентира, че продължаването на обходния път на Габрово с тунел под Шипка ще бъде причина за този развой.

„ Започнахме мандатите си с базисното – финансова непоклатимост на страната и инфраструктурата, продължихме с образованието, което стана фокус на напъните ни. За жал международната пандемия се отрази и на българската стопанска система и опазване на здравето, само че считам, че се оправяме добре и не сме разрешили бизнесът и страната да пострадат в огромна степен”, сподели още Томислав Дончев.

По думите му напоследък не остана нещо неомаскарено, не остана нещо, въпреки и положително, което да не е разкритикувано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР