Доста трудно би се съставило правителство в 49-ото Народно събрание,

...
Доста трудно би се съставило правителство в 49-ото Народно събрание,
Коментари Харесай

Ива Митева се надявала на кабинет без твърде много компромиси

" Доста мъчно би се съставило държавно управление в 49-ото Народно заседание, поради това, че предходният парламент не съумя. Резонният въпрос е, в случай че в този момент се сформира, за какво не се случи това в 48-ия парламент, когато обстановката беше безусловно същата. Дано, в случай че се сформира кабинет, това да не е с цената на доста взаимни отстъпки и те да не са в интерес на обществото ".  

Това сподели пред БНР някогашният ръководител на Народното събрание от Има Такъв Народ Ива Митева от коалиция " Заедно ".

" Разчитахме на това да основан основата на едно по-широко обединяване и да кажем, че би трябвало да се търси уедряване на политическите партии ", разяснява тя и акцентира, че обединението " Заедно " ще продължи съществуването си:

" Близо до нас са политическите субекти, които са в десния набор, ние протягаме ръце към тях - " Демократична България " и Има Такъв Народ ". 

Тя акцентира, че " една доста странна декларация " на уеб страницата на Сметната палата, въведена след абсурда " NEXO ", е направила " невероятно присъединяване на извънпарламентарни партии и обединения ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР