Доскорошният зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин заяви, че в

...
Доскорошният зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин заяви, че в
Коментари Харесай

Вигенин готви нокаут на изборите. Откъде идва

Доскорошният зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин съобщи, че " в идващия парламент не може да бъде формиран кабинет без присъединяване на Българска социалистическа партия ".

" Партиите и водачите би трябвало да проявят диалогичност, да се сформира стабилно държавно управление, което да стабилизира страната. И двата избора са доста значими - и този за президент, и този за парламент.

Трябва да си свършим работата за парламентарните избори. Що се отнася до президентските - Румен Радев събира доста необятна поддръжка освен на Българска социалистическа партия, тъй че се надявам с общи старания на партии и на жители да решим въпроса с избора за държавен глава още на първия тур, което би облекчило целия избирателен развой ", сподели в " Още от деня " заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

" В идващите дни ще станат ясни водачите на нашите листи. Другата седмица следва да решим и целия състав на листите. Започва дейната ни работа по подготовката на акцията в дейната фаза и считаме да се представим задоволително безапелационно на тези избори, с цел да бъдем решителен фактор в идващия парламент ", добави Кристиан Вигенин.

На въпрос за какво щом Българска социалистическа партия поддържа кандидатурата на Румен Радев се е записала и за президентските избори, Вигенин отговори: " Ние постоянно сме се записали за президентските избори, ние сме партия, която взе участие в тези избори, без значение, че поддържаме публично Радев, който ще бъде повдигнат от предприемчив комитет, в който Българска социалистическа партия взе участие ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР