Доскорошният треньор на ЦСКА Саша Илич многократно е изявявал желание

...
Доскорошният треньор на ЦСКА Саша Илич многократно е изявявал желание
Коментари Харесай

Саша Илич нонстоп искал да бяга от ЦСКА

Доскорошният треньор на ЦСКА Саша Илич неведнъж е изявявал предпочитание да напусне клуба по време на престоя си на „ Българска войска “. Това твърди спортният публицист Деян Веселинов, който бе посетител в YouTube предаването на канала CSKA Fan TV.

„ Би било добре в някакъв миг Саша Илич да каже какво е било въздействието му в тима от неговата позиция. Защото от това, което съм чул от кухнята, този човек през едногодишния си престой в клуба непрекъснато искаше да си върви. Беше се хванал за главата още когато пристигна, като се мъчихме с Македония Гьорче Петров в жегата в Скопие. После искаше да се прибере в Белград с цел да мисли какво да прави. Имаше подобен миг и във втората половина на предишния сезон след зимната пауза. Дори след изгубената купа нямаше цялостна изясненост ще си тръгне ли, ще остане ли, до каква степен е стимулиран “, разкри Веселинов.

Припомняме, че откакто стана ясно, че ЦСКА е уволнил Саша Илич след домакинската загуба с 0:2 от Сепси, първите информации в Сърбия сочеха, че той самичък е напуснал клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР