Доскорошният наставник на Торино Синиша Михайлович атакува италианския клуб за

...
Доскорошният наставник на Торино Синиша Михайлович атакува италианския клуб за
Коментари Харесай

Синиша след уволнението: Захващам се с бокс

Доскорошният ментор на Торино Синиша Михайлович нападна италианския клуб за метода, по който му бе обявено за уволнението. Колоритният сърбин с известна доза подигравка, че към този момент ще се ориентира към бокса, който е контактен спорт.

Бившият треньор на Мила напусна „ биковете” през декември поради неналичието на неизменност в първия полусезон. Заради разочароващите си резултати наставникът получи и „ Златен тапир” от сатиричното телевизионно шоу Striscia la Notizia (първообразите на известното у нас „ Господари на ефира” и техния „ Златен скункс” – б.р.).

„ Бих желал да благодаря на президента Урбано Кайро за опцията да бъда треньор на Торино”, сподели Михайлович при приемането на непрестижния приз. „ Въпреки това съм отчаян, че той не ми позвъни непосредствено, с цел да ме уведоми за уволнението.”

„ Ние нямахме шанс, тъй като реферите просто потвърдиха грешките си. Това те кара да си мислиш, че са те „ оправили” здравичката.”

„ Ето в този момент ще може да пристигна новият треньор (Валтер Мадзари - б.р.), който ще помени тима и групировката единствено за един мач и ще завоюва с 3:0! Аз се понечвам с бокс, харесват ми контактните спортове”, съобщи 48-годишният Синиша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР