Доскоро Гери-Никол споделяше екзотични кадри от новогодишната си почивка на

...
Доскоро Гери-Никол споделяше екзотични кадри от новогодишната си почивка на
Коментари Харесай

Родни певици и плейметки се награбиха по шумни партита

Доскоро Гери-Никол споделяше екзотични фрагменти от новогодишната си отмора на остров Бали. Скандалната певица обаче към този момент е на родна земя, а по всичко проличава, че разюзданите купони много са ѝ липсвали. Блондинката побърза да качи като стори в своя Инстаграм няколко видеа от фолк празненство, на което се забавлява с Жанета Осипова и Миро от " Фермата ", написа woman.bg.

“Специално сме се събрали всички хора от “Фермата” довечера, само че най-важната жена е моята най-хубава другарка Жанет Осипова” - споделя във видеото Гери-Никол. Краткото клипче пък приключва със буйна целувка сред двете и думите “Обичам те!”.



Ясно се вижда, че на частното празненство не са спазени противоепедимичните ограничения, само че не наподобява това да тормози някого от компанията на изпълнителката.

Наскоро Гери-Никол се раздели с ММА боеца Дани Илиев, с който имаха бурна връзка и разлъка през миналата година. На Бали пък тя е снимала и ново видео, което феновете ѝ чакат напълно скоро.

Поп-фолк дивите Мария и Емануела също нагорещиха пристрастеностите в обществените мрежи. В профила на миньончето в Инстаграм се появи видео, на която двете се целуват. Горещият кадър е от празненството на Мария по случай 39-ия ѝ рожден ден.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР