Училищният персонал си спомни ученик, който почина от рак, след

...
Училищният персонал си спомни ученик, който почина от рак, след
Коментари Харесай

18-годишният син тийнейджър на известния диджей почина, след като се оплака от мистериозна болка в крака

Училищният личен състав си спомни възпитаник, който умря от рак, откакто се оплака от мистериозна болежка в крайници, като пробяга щафета на 53 благи.

Oliver Park, наследник на DJ Graeme Park, беше единствено на 18 години, когато умря. Той беше диагностициран през декември 2021 година с меланотичен недоброкачествен израстък на нервната обвивка, тип сарком, който е доста необичаен и съставлява единствено 0,02% от всички ракови болести.

Оливър умря на 22 март 2023 година, откакто му беше диагностициран сарком, тип рак, който визира костите и по-късно се популяризира в меките тъкани. Той се оплакваше от болки в краката в продължение на дълъг интервал, което трагично се оказа недоброкачествен израстък на нервната обвивка, който беше тип саркома, един от най-трудните за лекуване типове рак.

В памет на Оливър 65 учители от неговото учебно заведение - St Hilda's High - пробягаха голямо щафетно съревнование на 53 благи в събота, 4 май. Учителите събраха повече от £19 000, оповестява Liverpool Echo. Парите ще бъдат дарени з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР