Досегашният старши-треньор на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев, поема третия

...
Досегашният старши-треньор на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев, поема третия
Коментари Харесай

Борислав Кьосев заменя Спортист с третия отбор на ФК ЦСКА 1948

Досегашният старши-треньор на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев, поема третия тим на ЦСКА 1948, който се състезава в Югозападната Трета лига, заяви за Българска телеграфна агенция източник от " аления " клуб. Кьосев поема тима от Йордан Минев, който преди две седмици напусна отбора.

Кьосев напусна Спортист Своге след отпадането на отбора от Славия на 1/16-финалите в шампионата за Купата на страната. Иначе във Втора лига свогенци са на 5-о място с 28 точки, единствено на 2 от 2-ия в класирането ФК Крумовград.

Третият тим на ФК ЦСКА 1948 се състезава в Югозападната Трета лига, група А. След 16-ия кръг отборът на ФК ЦСКА 1948 III e на 8-о място в класирането с 14 точки, изоставайки на 11 от 5-ото място, което изпраща тимовете в плейофа за промоция във второто равнище.

Заради напора от дублиращи сформира Зоналният съвет на БФС-София раздели 22-ата състава на две подгрупи, които играят шампионата в две етапи. След изиграването на 22 кръга тимовете се разделят - първите 5 от всяка група се събират в един поток, който дефинира спечелилия в края на сезона. Останалите 6 от двете групи ще спорят за оставане, като последните четири тима напущат дивизията. Целта на ФК ЦСКА 1948 III е да избегне борбите за оставане, само че за момента дистанцията е 11 точки.
 Радослав Кирилов - новият Бижутер
Радослав Кирилов - новият Бижутер

Крилото на ФК ЦСКА 1948 означи гол близнак на този на Христо Йовов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР