Дори в утробата на майка си Доналд Тръмп бил необичайно

...
Дори в утробата на майка си Доналд Тръмп бил необичайно
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е рус и бял... и е роден в Афганистан

Дори в утробата на майка си Доналд Тръмп бил извънредно деен. Докато майка му се опитвала да си поспи през нощта той бил разтревожен, ритал и се обръщал. Месеци по-късно, в един дъждовен следобяд, в прашно село с 200 сгушени къщи, той се явил на бял свят без акушерки и лекари. Съседката пристигнала да помогне. Той имал руса коса... Това не е Доналд Тръмп, синът на Мери и Фред Тръмп. Това е Доналд, третото дете на Джамила и Сайед Асадула, роден в окръг Шахристан, надълбоко в афганистанската провинция Дайкунди на 3 септември 2016 година, споделя „ Ню Йорк Таймс “.

По същото време на хиляди километри от там неговият адаш е вкопчен в разгорещена президентска конкуренция.

Малкият Доналд получил името си, тъй като неговият татко Сайед се възхищава на американския магнат. Сайед е роден в оскъдно семейство, на място, в което недобрата годишна продукция от бадеми, е разликата сред апетит и задоволеност. Той се добрал до университет, взел тапия и образованият Сайед почнал да чете книгите на Тръмп. Гледал го по малкия екран, която е налична за фамилията му поради слънчеви панели, обезпечени в селото от организация за помощи.

Той се надявал, че кръщавайки сина си на прочут предприемач и телевизионна звезда, някак ще се отрази на шанса на детето. Досега обаче това не се е случило. Дори противоположното, поради името на детето фамилията е прокудено от селото си в Дайкунди и в този момент живее чартърен в Кабул.

„ Четох книгата на Доналд Тръмп „ Как да станеш богат “. После четох за произхода му, по какъв начин е построил Тръмп Тауър, по какъв начин е станал водач. Разбрах, че е човек, който работи доста. Мислех, че в случай че кръстя сина си Доналд Тръмп, ще се отрази на неговата персона, на неговото държание ", споделя Сайед пред " The New York Times ", държейки сина си в скута си.

Когато бебето се родило първичната аналогия поради русата коса и бяла кожа още повече убедила бащата в правотата му.

" Когато синът ми се роди косата му беше изцяло руса, същата като на Тръмп ", споделя той. И по този начин решил - в действителност ще го кръсти Тръмп.

В първите 10 дни от раждането си обаче бебето нямало име. По традиция бабите и дядовците вземат решение името, а родителите се съгласяват. Сайед желал да скъса с тази традиция, само че това било прекомерно огромно предизвикателство и не можел да каже на фамилията си. Поне брачната половинка му Джамила се съгласила с него.

Когато решението им станало ясно фамилията Асадула им се подиграло. После се ядосали.

" Казваха ми: Как може да избереш името на нечестивец за твоят наследник? ", споделя Сайед. Отношенията със фамилията не били положителни по-късно.

" Баща ми е ядосан мъж. Той ми сподели, че не може да толерира обстоятелството, че съм нарекъл сина си Доналд Тръмп. Затова напуснах и реалокирах фамилията си в Кабул ", споделя Сайед.

Историята на младия Доналд, който е към този момент на година и половина, си остава в фамилията даже когато се местят в Кабул. Но неотдавна копие на акта за раждане на детето стартира да циркулира из обществените мрежи. Сайед споделя, че акта е публикуван от чиновниците в службата за регистрация на популацията без неговото позволение.

В службата в Кабул, виновна за легализирането на персонални документи от други провинции, даже се отнесли към него с пренебрежение. Бил застрашен, че ще бъде изпратен в афганистанската организация за разузнаване за разпит. Просто тъй като е кръстил сина си Доналд Тръмп.

" като отидох там чиновниците видяха името и ме попитаха: " Какво е това? Доналд Тръмп? ". Казах: Да, има ли проблем? ", споделя Сайед. Изгледали го с подбив и след това споделили: " Вижте, той е кръстил сина си Доналд Тръмп. Какви необразовани хора! "

Критиците споделят, че Сайед е дал това име на сина си просто, с цел да притегли внимание и да изиска леговище. Той отхвърля.

А откогато името на неговия наследник оказва се и друго семейство се е " похвалило " с именитите си деца. Гулам Али Пайман, също от Шахристан в Дайкунди споделя, че преди две години са му се родили близнаци. Единият - Владимир Путин. Другият - Барак Обама. Жена му обаче не била съгласна, желала да назова втория Тръмп.

В документите, които показал пред " The New York Times " обаче не излиза наяве дали са истински и дали в действителност има такива деца.

Служител в бюрото за регистрация споделя, че не е чувал за подобен случай с деца, кръстени Путин и Обама.

Но за Доналд Тръмп несъмнено е чувал: " Неговият татко е Сайед Асадула! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР