Допълнителният пакет MAX видеотека“ на А1 Xplore TV вече включва

...
Допълнителният пакет MAX видеотека“ на А1 Xplore TV вече включва
Коментари Харесай

Интерактивни тренировки от Pulse Plus с допълнителен пакет „MAX видеотека“

Допълнителният пакет „ MAX видеотека “ на А1 Xplore TV към този момент включва разнообразно наличие от експертите на фитнес веригата Pulse Fitness & Spa
Студеното време не би трябвало да поставя завършек на физическата интензивност дори и за тези от нас, които нямат време или предпочитание да спортуват в зала. Затова и Pulse Plus оферират опция за качествени и професионално готови тренировки в домашни условия. Видеоклиповете към този момент са налични като част от спомагателен пакет „ MAX видеотека “ дружно с още разнообразно наличие за всеки усет.

Новодобавените интерактивни тренировки в спомагателния пакет са основани дружно с специалистите от най-голямата верига фитнес клубове у нас - Pulse Fitness & Spa. В „ MAX видеотека “ към този момент са налични кардио, силови тренировки, йога и други интензивности, които клиентите могат да намерят в секцията Pulse Plus.
-->
Видеата са снимани с висока резолюция, от няколко гледни точки към всяко упражнение и с детайлни пояснения от инструкторите, които показват всеки детайл. Така за трениращите се основава конюнктура, оптимално близка до тази в залата и се прави всичко допустимо те да бъдат осведомени с верния метод на осъществяване. Разнообразието от тренировки разрешава на всеки да реализира самостоятелните си цели без значение от другите равнища на опит и физически тонус.



Допълнителният пакет „ MAX видеотека “ се предлага като част от настоящите ТВ предложения на А1 с 1 месец безвъзмезден интервал и 0,99 лв. на месец след неговото приключване, а клиентите на други предложения могат да го прибавят единствено за 2,99 лв. на месец. Освен разнообразни тренировки, клиентите получават и разнообразно ТВ наличие. В секцията Shvargalo, да вземем за пример, се намират нови извънредни епизоди от едноименната поредност с Камен Донев. Любителите на науката ще се насладят на разнородни научно-популярни излъчвания с National Geographic.

Най-малките също ще намерят своите обичани герои със наличие от Nickelodeon, а комедийните сериали на Comedy Central ще внесат порция положително въодушевление в свободното време на по-големите.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР