Допълнителен приемРегистрация от 11 до 15 септемвриСофийският университет “Св. Климент

...
Допълнителен приемРегистрация от 11 до 15 септемвриСофийският университет “Св. Климент
Коментари Харесай

СУ с места в над 30 специалности

Допълнителен банкет
Регистрация от 11 до 15 септември

Софийският университет “Св. Климент Охридски ” афишира спомагателен банкет за образователната 2023/2024 година за попълване на незаети след окончателното класиране места. Свободни такива има в над 30 специалности, както за субсидирани от страната, по този начин и за образование против възнаграждение. Търся се студенти за специалностите Философия, Социология, Политология, Публична администрация, Културология, Библиотечно-информационни науки, Европеистика, Публични осведомителни системи, История, Археология, Педагогика, Социални действия, съвсем всички филологически специалности, Математика, Статистика, Физика, Химия, Биология, География, Туризъм, Журналистика, Връзки с обществеността, Книгоиздаване, Медицина, Теология и други

Срокът за регистрация за класиране е от 11 до 15 септември 2023 година Процедурата по вписване за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се прави само на адрес: с линк от основната страница на Университета -.

В спомагателния банкет могат да вземат участие претенденти, които са взели участие в класиранията, само че не са признати в границите на броя на признатите студенти, както и претенденти, които не са взели участие до момента в кандидатстудентската акция на СУ, само че дават отговор на изискванията за банкет.

Класирането ще бъде оповестено на 19 септември, записването ще бъде на 20 и 21 септември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР