Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Стефан Тафров: Тръмп е изплашен

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския няма да се опита да направи нови нелепости, тъй като е уплашен. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ някогашният представител на България в Организация на обединените нации Стефан Тафров във връзка щурма на Капитолия.

Тръмп одобри курса на признание на успеха на Байдън под съвета на фамилията и юристите си, защото има съществено подозрение за неговото държание в часовете на размириците. При събитията има жертви и по случая се води престъпно следствие, съобщи Тафров.

Събитията в Конгреса са доста съществени за традициите на американската народна власт. Институциите на Съединени американски щати обаче работят, няма потребност да се безпокоим за ориста на амевриканата демоктация. Тя е добре, акцентира дипломатът.

По думите му Тръмп има "злокачествен егоизъм ".

Ако Тръмп го нямаше, може би някой трябваше да го измисли, уточни някогашният министър на външните работи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

Тръмп е като лакмус за това какъв брой е устойчива американската традиция. За 4 година той удари доста американски обичаи – някои от тях с еогънаха, други не. Най-важните институции устояха – американската правосъдна система да вземем за пример остана непоклатима. Тръмп има вяра, че посредством назначенията във Върховния съд, които смяташе за лични, ще преобърне демокрацията в Съединени американски щати. Направи подобен опит в съда за изборните резултати, само че удари на камък, означи някогашният външен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР