Доминацията на VW в класацията за топ 10 най-купувани автомобили

...
Доминацията на VW в класацията за топ 10 най-купувани автомобили
Коментари Харесай

Вижте 50-те най-купувани коли в Германия през март

Доминацията на VW в класацията за топ 10 най-купувани коли в Германия понижава леко през март. BMW 3er се показва мощно, а корпоративният брат на автоконцерна от Мюнхен - Mini също има какво да предложи. Това съобщи Auto Motor Sport, въз основа на данни от немската Федерална работа за моторни транспортни средства (KBA).

Дори и коронавирусната пандемия не може да промени превъзходството на VW Golf на немския пазар за нови коли. Хечбекът явно е на върха на хранителната верига даже през месец март, когато автоиндустрията по целия свят регистрира сериозен спад. На второ място се подрежда по-големият брат на Golf, а точно Tiguan. Компактният кросоувър е записал единствено 60 повече нови регистрации от мощно представящия се BMW 3er, който добавя челната тройка.

Останалите позиции в топ 10 на класацията за най-купувани коли в Германия през март също са доста оспорвани. VW Passat се подрежда на четвърто място, като Ford Focus дебне тъкмо зад него. На собствен ред, яхналият SUV взрива VW T-Roc съумя да си проправи път до шеста позиция и наподобява, че има капацитет да се класира още по-напред. Трябва да се означи и мощното показване на Mini, защото компактният автомобил диша във врата на дребния кросоувър от Волфсбург. Останалите позиции в топ 10 са запълнени от надлежно Skoda Octavia, VW Polo и Opel Corsa.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР