Долу мутрите и калинките, път за нашите талантливи, енергични и

...
Долу мутрите и калинките, път за нашите талантливи, енергични и
Коментари Харесай

БСП: Да върнем младите в България, долу мутрите и калинките


Долу мутрите и калинките, път за нашите надарени, енергични и способни деца! Призивът насочи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев по време на националния митинг-протест на левицата през днешния ден в центъра на София. Хилядите, събрани в Триъгълника на властта, желаеха оставка на държавното управление и оповестиха, че желаят свободна и обективна България.

129 години нашата Българска социалистическа партия е на политическия терен, през огън и вода, през меч и бесилки, тук сме с помощта на вас. Честит празник, обърна се Гечев към множеството. Днешният протест „ Бузлуджа 2020 “ в действителност реалокира празникът на левицата от историческата поляна в центъра на София.

Скъпи другари, през 2009 година държавното управление на Борисов пое България с участие в Европейски Съюз, бюджетен запас, рекордно невисок дълг, ниска безработица, стопански напредък над 6 %. Днес, 10 години по-късно, ние сме най-бедната страна в Европейски Съюз. Бедните стават все по-бедни, богатите все по-богати, сподели Гечев. И продължи: „ Бухалките замениха законите. Герберска България е на дъното на класациите за свободата на словото. Управляващите нямат стратегия за развиване, те се интересуват от чекмеджетата и пачките в джобове си. Те се интересуват по какъв начин да откраднат от нашите деца, не се трогват от обезлюдяваща България. Оставка! "

Най-важният инструмент за излизане на рецесията и превръщането на България в просперираща страна са нейните деца, уверени са социалистите.

Долу мутрите и калинките, път за нашите надарени, енергични и способни деца!, приключи прочувственото си слово Румен Гечев.

Да върнем младите в България бе и апелът на евродепутата Цветелина Пенкова.

Днес Бузлуджа е в София, против Министерски съвет и повода е, че през днешния ден тук, в Триъгълника на властта, се води конфликт, от който зависи нашето бъдеще, безапелационна бе Пенкова. Всяка вечер хората излизат, с цел да стачкуват против корупцията. Ние от Българска социалистическа партия през днешния ден също сме тук, с цел да потвърдим мястото си с хората против корупцията и мафията. Горда съм, че Българска социалистическа партия от години води борба с паралелната страна, акцентира евродепутатът. По думите ѝ гласът на Българска социалистическа партия се се слива с този на хората и макар че не постоянно мислят еднообразно, то борбата им е идентична - тази за България. Тя прикани преди хората да се разделят на леви и десни, да се делятна хора с морал и такива, които обезценяват човешките достолепия: " Тук сме, с цел да кажем стига. За да си върнем свободата и институциите. Да върнем младите в България! ".

Един от най-младите кметове на левицата Трифон Панчев също приказва от трибуната през днешния ден. Трябва по най-бързия метод незаконното държавно управление на Бойко Борисов да подаде оставка. Алтернативата я има - Българска социалистическа партия е опция, безапелационен бе той.

Нашата партия е била опция и в доста по-трудни моменти. За всяко нещо в нашите редици има доста и готови хора и ние не се опасяваме да поемем тази отговорност. Да живее България!, прикани кметът на Дряново.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР