Документалният филм за Михаел Шумахер, който от няколко месеца беше

...
Документалният филм за Михаел Шумахер, който от няколко месеца беше
Коментари Харесай

Лечението на Михаел Шумахер до момента е струвало на семейството 23,5 милиона евро

Документалният филм за Михаел Шумахер, който от няколко месеца беше съществено рекламиран, се трансформира в огромно отчаяние за почитателите на именития водач от Формула 1. Те останаха възмутени, че липсват обещаните първи фрагменти с Пилето след случая със седемкратния международен първенец на 29 декември 2013 година

Освен това цялата по-интересната и непозната информация за Шуми беше изнесена в редица анонси за кино лентата на „ Нетфликс “.

Въпреки това се оказа, че има извънредно сензационни думи на брачната половинка на именития водач Корина, които се оказаха единствените незнайни досега данни. Тя разкрива цялата сума, която е била изхарчена за възобновяване на Шумахер през последните осем години.

52-годишната русокоска изяснява пред камерата, че лекуването на Михаел Шумахер досега е коствало на фамилията 23,5 милиона евро. В тази сума са включени и всички спомагателни процедури, на които Пилето е бил подложен в профилирани центрове в Майорка и Швейцария.

Както е известно, на 29 декември 2013 година Михаел Шумахер падна до момента в който караше ски във френския зимен курорт Мерибел. Той получи тежка черепно-мозъчна травма. Лекарите откриха голям брой контузии и кръвоизливи в двете мозъчни полукълба.

Пилето претърпя няколко мозъчни интервенции и дълго време беше в изкуствена кома, от която беше изведен през лятото на 2014 година Оттогава той е настанен за лекуване в дома си, който е ситуиран на брега на Женевското езеро. След това няма публични данни за положението му. Единствено може да се съди дали има усъвършенстване и утежняване от думите на близки фамилни другари, които посещават дома на Шумахер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР