Документалната поредица Хари и Меган продължава да е най-обсйжданият сериал

...
Документалната поредица Хари и Меган продължава да е най-обсйжданият сериал
Коментари Харесай

Бурята не стихва. Това Уилям никога няма да прости на Хари

Документалната поредност " Хари и Меган " продължава да е най-обсйжданият сериал по Netflix откакто станаха известни и последните 3 серии..

Принц Хари и Меган Маркъл описаха по какъв начин са се срещнали, детайлностите за кралската женитба и какво се е случило по-късно в връзките им с кралското семейство. Те също по този начин разкриха какъв е животът им, откакто се реалокираха в Америка.
-->
" Не ме хвърлиха на вълците, те ги нахраниха с мен ", означи някогашната актриса по адрес на краската фамилия.

 This image has an empty alt attribute; its file name is hari-i-megan-vo-dokumentarec.jpg

Хари твърди, че останалата част от фамилията ревнува от известността на Меган, по тази причина тръгнали да я унищожат. Той също по този начин разкри, че брат му Уилям го заплашил, че в никакъв случай няма да му елементарни, в случай че напусне Обединеното кралство. Това станало по телефонен диалог в наличието на татко му Чарлз и кралица Елизабет II.

Хари упреква крал Чарлз, че не споделя истината, а баба си, че неведнъж го е разрешавала.

След всички тези обвинявания кралски специалист разкри пред Daily Mail какво най-вече е възмутило принц Уилям в документалната поредност на брат му.

Принцът бил ужасяващ от враждебното потребление на прословутото изявление на принцеса Даяна от 1995 година, обещано пред BBC.

 This image has an empty alt attribute; its file name is princ-hari-i-vilijam-838x1024.jpg

В него бавачката на принцовете Александра Петифър, известна още с името Тиги Лег-Бърк, се твърдеше от журналиста, че е бременна от Чарлз и това сипа сол в развода на кралското семейство.

Жената, която се грижеше за Уилям и Хари като дребни, след това се яви пред Върховния съд в Лондон и съобщи, че не е имала връзка с техния татко, до момента в който е работила за фамилията през 90-те. А съгласно изказване на юриста на Петифър, рецензиите към нея са довели до „ съществени персонални последици за всички наранени “.

 This image has an empty alt attribute; its file name is lejdi-dijana-1.jpg

В средата на 2022 година Тим Дейви, общоприет шеф на BBC, удостовери, че корпорацията ще заплати голяма сума на детегледачката.

„ Бих желал да употребявам опцията да ѝ се извиня обществено, а също на принца на Уелс, на херцозите на Кеймбридж и Съсекс за метода, по който принцеса Даяна беше излъгана и последвалото влияние върху живота им “, изясни Дейви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР