Докладите за странни жестокости, извършени от властите на Северна Корея,

...
Докладите за странни жестокости, извършени от властите на Северна Корея,
Коментари Харесай

Ким хвърлил генерал в басейн с пирани

Докладите за странни жестокости, осъществени от управляващите на Северна Корея, бяха съвсем забравени. Сега обаче те се завръщат с поредност от изявления за изтезания в изолираната комунистическа страна. Последната се отнася за военачалник, написа австрийският народен всекидневник Der Standard.

Съгласно публикуваната информация, Ким Чен Ун е заповядал изтезанието да бъде осъществена посредством мятане в басейн с пирани. От редакцията обаче акцентират, че този медиен отчет – както и доста други предишни, публикувани в предишното, не може да бъде доказан, съобщи организация " Фокус ".

Експерти са на мнение, че изказванията за изтезания посредством мятане на гладни тигри или кучета, или други странни начини за умъртвяване, не са истина. От друга страна, Северна Корея има дълга традиция да възпира критиците си посредством демонстративна свирепост. Миналата седмица работната група от неправителствени организации заяви за откриването на повече от 300 обекта за обществени изтезания. Деца на седемгодишна възраст е трябвало да гледат по какъв начин екзекутират техни близки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР