Докладът на Гринпийс България Финансовите мини на Ковачки“ бе публикуван

...
Докладът на Гринпийс България Финансовите мини на Ковачки“ бе публикуван
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Христо Ковачки: Докладът на Гринпийс спекулира с темата „Енергетиката“!

Докладът на Гринпийс България „ Финансовите мини на Ковачки “ бе оповестен точно през вчерашния ден, с съществена цел отклонение на публичното внимание от други значими за деня събития като дебатите по вота на съмнение и отлагането на делото за КТБ. Напоследък стана съвременно разпространението на сензационни погрешни вести за похищение на фокуса на медиите от значимите тематики на деня, показва предприемачът Христо Ковачки. " Всички изказвания в отчета на организацията би трябвало да са съпроводени с ясни доказателства, а такива не виждаме. Постоянно моето име се свързва с всичко отрицателно в българската енергетика. Търговският указател на Република България е напълно обществен и от него може да се види с кои компании съм действително обвързван.

През последните 10-15 години непрестанно се приказва за банкрут на опоменатите сдружения от енергийния бранш в страната, само че до момента никой не е чул за действителен банкрут. За всички е видно, че те са настоящи предприятия и не престават да развиват комерсиалната си активност ", декларира той.

" Смятам, че към този момент съумях да потвърдя правотата си пред разнообразни институции. За страдание представителите на българския бизнес са принудени непрекъснато да търсят отбрана от съда, водейки каузи за клюки, с цел да защитят името си.

Това е следващата нечиста сделка, целяща името ми да бъде забъркано в неразбираем сюжет. Докладът е опит за клюка и неговите създатели би трябвало да са подготвени да понесат законовите последици от дейностите си ", показва в умозаключение предприемачът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР