Докладът на финансовия министър Росица Велкова бе груба политическа пропаганда.

...
Докладът на финансовия министър Росица Велкова бе груба политическа пропаганда.
Коментари Харесай

Стефан Тафров : Думите на финансовия министър подкопават доверието в икономиката

„ Докладът на финансовия министър Росица Велкова бе груба политическа агитация. Това, което направи министърката, е напълно неприемливо. Когато един министър на финансите приказва по този начин за своята страна, той подкопава доверието към страната си. Министърът на финансите Росица Велкова се пробва да основава суматоха и това е неприемливо ”. Това съобщи в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS Стефан Тафров – някогашен дипломат на България в Организация на обединените нации и претендент за народен представител от обединението ПП-ДБ.

„ Това, че Русия не признава юрисдикцията на Организация на обединените нации и на Международния углавен съд, не значи доста. България е съосновател на Международния углавен съд, българският арбитър проф. Трендафилова работи ослепително там ”, изясни той.

Той разяснява всъщност издадената присъда против съветския президент Владимир Путин. „ Украински жители принудително са завеждани в Русия, вкарват ги в така наречен филтрационни лагери. Семействата, които не устоят, им взимат децата и принудително се дават на съветски фамилии. Навременна беше реакцията на Международния углавен съд ”, съобщи Тафров.  

Бившият дипломат на страната ни в Организация на обединените нации съобщи, че народен интерес на България е да се съблюдава интернационалното право. Русия жестоко нарушава интернационалното право, сподели той.

Ако се отвори съглашението за трейлърни покупко-продажби – България да даде оръжие на Украйна и да получи въоръжение от трети страни, Тафров счита, че може да желаяме системи за противовъздушна защита, тъй като изтича срокът на валидност на нашите Противовъздушна отбрана.

Относно награждаването на кино лентата за Навални с присъединяване на българския публицист Христо Грозев с Оскар, Тафров съобщи, че е сюрпризиран от неналичието на привет от българските институции към Грозев.

„ Конфротационното говорено, съчетано с побоите над българи, офанзиви против културните ни центрове налива вода в мелницата на тези проруски страни, които не желаят Западните Балкани да бъдат в Европейски Съюз. Това обслужва съветските ползи на Балканите, а не европейските ”, безапелационен е Тафров за обстановката в районен съд Македония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР