Докато стържем леда от стъклото на нашия автомобил или изчакваме

...
Докато стържем леда от стъклото на нашия автомобил или изчакваме
Коментари Харесай

С мирис на бензин

Докато стържем леда от стъклото на нашия автомобил или изчакваме колата да загрее, скрита в уютния гараж, от време на време се питаме дали сме създали най-хубавия избор при покупката на транспортното средство. Пазарът изобилства от оферти, без значение дали става въпрос за нови или използвани коли. Въпреки това обилие от оферти наклонността на българския пазар от последните години се резервира.

Търсенето на използвани коли доста надвишава това на нови. Това затвърждава позицията на България измежду останалите страни – членки на Европейския съюз, на страната с най-стария автопарк, където междинната възраст на транспортните средства е към 20 години (за съпоставяне – вторият в тази непрестижна ранглиста е на Гърция със междинна възраст на колите от 17 години).

На пазара на нови леки коли България има минимален дял от страните в Европейски Съюз във връзка с продажбите на екологични транспортни средства, където влизат хибридите, плъгин хибридите и напълно електрическите модели. Те заемат 6,8% от общите продажби.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР