докато са в църковен храм в Ница - Франция. Изненадани!?

...
докато са в църковен храм в Ница - Франция. Изненадани!?
Коментари Харесай

Ердоган взе решение да обяви кръвна война на Франция, смята експерт по национална сигурност

докато са в църковен храм в Ница - Франция. Изненадани!?
След оповестената, султана взе решение да разгласи война на Франция и освен. Кръвна война! Видно за него няма значение дали главата, която ще се реже е на мъж, жена или дете. Все тая, гяури, нали!? По остарял османски бит и традиция ", написа специалистът по национална сигурност.
 Нападение до черква в Ница - има починали и ранени (ВИДЕО) Нападение до черква в Ница - има починали и ранени (ВИДЕО)
Една жена е обезглавена и двама други души са убити след нахлуване с нож, осъществено наоколо до и базиликата „ Нотр Дам “ в...
" Лично аз няма да укори никой, който е решил да стартира пръв кръвен, а не анемичен спор, без значение от повода! Мотивацията може да бъде всякаква. Всеки роден от жена човек, обаче, носи глава на раменете си и е задължен да осъзнава следствията от своите дейности. Това е мъжки свят.
Делят ни часове от началото на развръзка, която има силата да промени света . Европейските водачи би трябвало да създадат своя цивилизационен избор, тъй като политиката им до момента беше изцяло неправилна, лицемерна и очевидно рискова.
Време е за промяна!
. Призовавам лица с сходни настроения да премислят доста добре дейностите си в тази интернационална конюнктура, тъй като единствено за един момент може да стане късно за договаряния.
 Мюсюлмани нападнаха френското посолство в Кипър Мюсюлмани нападнаха френското посолство в Кипър
Група мюсюлмани нападнаха френското посолство в Кипър в светлината на ескалиращата рецесия сред Франция и Турция след обезглавяването на...
Още повече, когато са стъпили върху земя на която са отрязани най-вече глави в човешката история, с цел да се назовава тя българска по тези ширини.
Бъдете умни и здрави, само че не забравяйте думите ми ", приключва той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР