Докато повечето хора все още са сънени след 7-8 часа

...
Докато повечето хора все още са сънени след 7-8 часа
Коментари Харесай

Запознайте се с 3-годишното момиченце, което никога не спи

Докато множеството хора към момента са сънени след 7-8 часа сън, на дребната Евър ѝ е необходим към 1 час на денонощие, а от време на време не спи въобще и отново е цялостна с сила, написа Дейли Мирър.

Момиченцето е диагностицирано с рядкото заболяване Синдром на Ангелман. Това е нервно-генетично заболяване, което се характеризира с закъснение в умственото и физическо развиване, а последица от това е ниската потребност от сън.

Сред признаците са неоснователен смях, гърчове, проблеми с ходенето, усложнения при говора и ненадейно трептене. Страдащите от синдрома се назовават ангели поради радостното лъчение, което имат непрестанно.

Благодарение на това си умеене те могат да се схващат с другите без доста думи и да построяват хармонична връзка с родителите си.

Майката и таткото на Евър – Робин Аует и Кърк Хиско са принудени да се редуват и да не спят през нощта, с цел да вършат компания на дребната. Истински късметлии са, в случай че съумеят да спят 4 часа на денонощие.

Те обаче настояват, че всеки, срещнал се с Евър, незабавно я харесва, тъй като няма метод да я погледнеш и да не се усмихнеш.

Невероятно е по какъв начин от време на време не ляга през цялата нощ и отново е усмихната и бодра, споделя нейната 35-годишна майка.

Робин работи в фамилния ресторант в Онтарио, Канада, а по това време нейният 40-годишен брачен партньор прави компания на Евър. Дори са основали собствен канал в You Tube Hisko Family Fun, където разгласяват най-забавното от деня на невероятното момиченце.

Семейството е схванало за болестта на щерка си, когато в била на 2 годинки. Веднага са почнали терапия при психолог и са се записали в листа на чакащите за среща с най-хубавите невролози.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР