Докато очакваме тайната (или вече не чак толкова) втора сватба

...
Докато очакваме тайната (или вече не чак толкова) втора сватба
Коментари Харесай

Как Хейли Бийбър подкрепи Селена Гомес

Докато чакаме тайната (или към този момент не чак толкова) втора женитба на Джъстин и Хейли Бийбър да стане факт, брачната половинка на изпълнителя му даде още един мотив да я обича безпределно .

Не е лесна задача за една жена да поддържа положителни връзки с някогашната обичана на мъжа си, само че, става известно, на Хейли и това й се отдава . Джъстин и Селена Гомес завършиха връзката си няколко месеца преди той да се залюби с досегашната девойка Болдуин, по тази причина няма особена причина за женска омраза.

Последният план с присъединяване на Гомес пък се оказа събирателна точка на ползите на някогашната и актуалната обичана на Джъстин. Селена взе участие във видео подкаст сериала " Giving Back Generation " дружно с трите си най-хубави приятелки - Рейчъл Стивънс, Къртни Бари и Ашли Куук.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Raquelle Stevens (@raquellestevens) на Сеп 23, 2019 в 12:39 PDT

В първия епизод на продукцията, озаглавен " Стойността на другарството ", певицата прави няколко персонални самопризнания , като това за сложното детство, което е имала, както и че постоянно е била индивидът, който основава проблемите в нейния другарски кръг, написа Billboard.
 Хейли Бийбър, Vogue Австралия и октомврийския брой на изданието
Г-жа Бийбър е все по-предизвикателна

Хейли Бийбър на корицата на Vogue Австралия

Стивънс показа в профила си в Instagram фотография на четирите дами от снимачния развой. Оказва се, че тя е обща другарка на Селена и Хейли и актуалната госпожа Бийбър хареса обявата за плана и по този метод изрази поддръжката си за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР