Докато някои хора кипят от енергия, други предпочитат удобствата и

...
Докато някои хора кипят от енергия, други предпочитат удобствата и
Коментари Харесай

Това са най-мързеливите зодии

Докато някои хора кипят от сила, други избират удобствата и спокойствието. От нашия хороскоп ще разберете кои знаци минават за най-мързеливи.

Телец

За Телеца спокойствието и почивката са преди всичко. Смята за собствен висш приоритет не работата, а персоналния си живот. В службата се лимитира до най-необходимото и не дава  100 % от себе си. Обикновено Телците извършват отговорностите си насилствено и бързат да вдигнат краката си нависоко, тъй като обичат удобствата. Когато някой ги притиска, те бързо се отдръпват. Мразят да ги пришпорват, по тази причина към тях би трябвало да се подхожда с положително.

Лъв

Този знак постоянно намира време за отмора или дребна сънливост. Обича да се обляга комфортно обратно и да раздава команди, тъй че други да свършат работата му. И тъй като харизматичният Лъв е доста харесван, хората не се двоумят да му услужват. Освен това Лъвовете обичат приключенията и не пропущат случай да подхващат нещо за лично наслаждение.  Понякога това им пречи да извършват главните си задания.  

Скорпион

Скорпионите минават за извънредно надеждни, решителни и амбициозни. Същевременно им се носи славата на най-мързеливия зодиакален знак. Те са хора на удоволствията и ценят високо всичко красиво в живота. Винаги отделят задоволително време за приятни прекарвания и подценяват другите. Освен това Скорпионът не може да бъде изваден толкоз елементарно от равновесие. Той е алергичен към напрежението и в такива обстановки е допустимо да скръсти ръце или даже да се скатае някъде. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР