Докато много от умните книги ни учат, че трудът е

...
Докато много от умните книги ни учат, че трудът е
Коментари Харесай

Как се прави перфектен чай според специалистите

Докато доста от умните книги ни учат, че трудът е направил от маймуната човек, някои хора са на правилото, че най-добре оценяваме живота си по време на отмора и откакто има толкоз доста делници, би трябвало да има и същия брой празници. Поне по този начин можем да съдим по обстоятелството, че съвсем всеки ден в година е празник на нещо.

На 15 декември даже означаваме и Световният празничен ден на чая. Макар и по нашите ширини също да обичаме топлата напитка, в някои елементи на света чаят е значима неделима част от културата и датата в действителност е празнична. Типичен образец за това е Англия, където бяха проведени цели тържества по мотива.

Джордж Оруел даже е споделил, че чаят е един от най-важните детайли на цивилизацията и може да провокира яростни разногласия за това по какъв начин би трябвало да се направи чаша от него. За да е цялостна и уместно маркирана празничната конюнктура и да се избегнат цивилизационни разногласия и спорове, Световният институт по чая Хоуп & Глори (да, има и такава институция, която естествено е основана в Англия) пусна в детайли управление под формата на въпроси и отговори за това по какъв начин да създадем съвършен чай. Разгледайте галерията горе и вижте препоръките на специалистите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР