Докато Корнелия Нинова и БСП се занимават само с фалшиви

...
Докато Корнелия Нинова и БСП се занимават само с фалшиви
Коментари Харесай

Цветанов: Докато Нинова и БСП се занимават с фалшиви новини, ние от ГЕРБ продуцираме само истински

Докато Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия се занимават единствено с подправени вести, ние от ГЕРБ продуцираме единствено същински, които ще имат трайно отражение върху държавния разцвет и са в изгода както на българските, по този начин и на европейските жители. Това написа във фейсбук зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Поредната такава вест е за намаляването на таксите на трансграничните преводи в евро, което стана допустимо откакто Екологичен потенциал дефинитивно утвърди отчета на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.

Друга отлична новина за България е очертаващото се отсрочване на гледането на пакета "Мобилност 1 " в пленарна зала на Екологичен потенциал и той да бъде точка в дневния ред на идващия парламент. Няма по какъв начин тук да пропуснем ролята на всички български евродепутати и най-много на Андрей Новаков и Андрей Ковачев ", гласи още обявата му.

"Това са единствено два образеца за работата на ГЕРБ в полза на жителите, а други като Българска социалистическа партия изцяло отсъстват от политическия спор и не могат да предложат опция ", приключва Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР