Докато чакаме от Mercedes да покажат най-напомпаната версия на C-Klasse

...
Докато чакаме от Mercedes да покажат най-напомпаната версия на C-Klasse
Коментари Харесай

Brabus разкраси и „напомпа“ новата C-Klasse

Докато чакаме от Mercedes да покажат най-напомпаната версия на C-Klasse в лицето на C63 AMG, тунинг студиото Brabus реши да зарадва почитателите на модела със своя доработена версия. Специалистите са създали елементи и аксесоари, които пасват, както на комбито, по този начин и на седана и с изключение на визия, прибавят и повече мощ за най-мощните бензинови и дизелови мотори.
`Brabus

След намесата на Brabus, C-Klasse може да се похвали с още по-агресивна визия, която се дължи на добавка под предната ризница с функционална роля и LED светлини във въздуховодите на бронята. Задницата е получила дребен лип спойлер при седана, а изпускателната система може да се похвали с два двойни накрайника с диаметър от 90 мм, сходни на тези при AMG моделите.
`Brabus

Собствениците могат да избират сред друг дизайн и размер на джантите, чиято величина стартира от 18 цола и доближава до 20 цола. Заедно с тях могат да бъдат поръчани и спортни пружини, които придават още по-спортен тип на седана и комбито и ги доближават до земята с 30 милиметра. Емблемите на Mercedes са сменени от тези на Brabus, като сходно нещо се е случило и с надписите върху багажника.
`Brabus

Разбира се, модификацията на Brabus в никакъв случай не е приключен без промени под капака и тук ситуацията не е по-различно. При бензиновата версия с показател С300, 2.0-литровият мотор е получил 42 спомагателни конски сили и 50 нютон метра, увеличавайки стоковите характерности до 293 конски сили и 450 нютон метра. Те се предават към четирите колела и разрешават ускоряване до 100км/ч в границите на 5.8 секунди.
`Brabus

При дизеловата версия със същото обозначение, мощността е увеличена с 44 конски сили и 50 нютон метра, постигайки резултати от 306 конски сили и 600 нютон метра оптимален въртящ миг. Тук спринтът до 100км/ч лишава 5.6 секунди с оптимално достижима скорост от 250км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР