Докъде падна черният пиар на президентското семейство Радеви, не е

...
Докъде падна черният пиар на президентското семейство Радеви, не е
Коментари Харесай

Румен Радев заора дъното с мръсната уста на Татяна Дончева

Докъде падна черният пиар на президентското семейство Радеви, не е за поверие!

От два дни във фалшив уеб страницата на Арман Бабикян и Светослан Трайков " Иформиран.нет " се върти изцяло измислена гадория за проф. Анастас Герджиков - връчил купа " лекар хонорис идея " на Софийски университет на Бойко Борисов, а след това произнесъл елейно слово в негова чест...

Плоска, детска неистина - елементарно проверима освен това в архивите на СУ, които са обществено притежание.

Нито Борисов има купа " лекар хонорис идея " от СУ, нито Герджиков го е хвалил в тирада!

Фалшификатът на Бабикян - Трайков се тиражира из фейсбуците на сякаш съществени персони от " Демократична България " едно към едно. Днес потвърдената сплетница Татяна Дончева го изпляска с мръсната си уста и в националния ефир на Българска национална телевизия.
свързани новини140317на 02.10.2021
Припомняме, че Бабикян, Трайков и Дончева са съдружници на Румен Радев и го поддържат за втори мандат. Партията им ИБНИ пък е лабораторен план на " Дондуков " 2...За позор на българската просвета лицето Трайков, прочул се като терориста от метрото, е консултант на министъра на културата Минеков...

След като се окаля вечно със абсурда " 500 К ", Дончева освен не млъкна, само че и продължава да сее отрова из обществената среда, явно по поръчка и в услуга на българския президент.

В ПИК от години пишем, че произходът и финансирането на фабриката за подправени вести произлиза от президентската институция. Прокуратурата и културното министерство години наред си затварят очите и не не разрешават анонимните уеб сайтове, които нарушават Закона за наложително складиране на собствеността и източниците на финансиране на медиите. Този Франкенщайн към този момент е неумирим, а негова жертва пада всеки, който дръзва да се разгласи за конкурент на Румен Радев.

Припомняме, че Радев и Мая Манолова са единствените позитивни персонажи в " Информиран.нет " и останалите парцали от " групата ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР