Доходите от хазартния бизнес в Макао през април са се

...
Доходите от хазартния бизнес в Макао през април са се
Коментари Харесай

Рекорден спад в доходите на казината в Макао през април

Доходите от хазартния бизнес в Макао през април са се свили с почни 97 на 100 на годишна основа, предадоха Франс прес и ТАСС.

Този рекорден спад за главния бизнес на специфичния административен регион на Китай, прочут като азиатския Лас Вегас, бе оповестен през днешния ден от регулатора на хазартния бизнес.

Властите на Тайван поучават жителите да не пътуват до Хонконг и Макао

През април близо 40-те казина в града са спечелили едвам 95 милиона $, което е с 96,8 на 100 по-малко в съпоставяне със същия месец година по-рано. През февруари загубите им са били 8,78 на 100, а през март - 79,7 на 100.

Бившият португалски анклав Макао е един от най-големите игрални центрове в света. Приходите му са по-големи от регистрираните от американския Лас Вегас. Силният напредък на тази промишленост се дължи на многочислените гости от континентален Китай, където
хазартът е неразрешен. След експлоадирането на епидемията от новия ковид обаче границата сред Макао и континенталната част на страната остава затворена.

В Макао са доказани 45 случая а Ковид-19, само че поради епидемиологичната опасност локалните управляващи през февруари вкараха двуседмична възбрана върху активността на всички
казина, което бе невиждана мярка за този бранш.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР