Добро утро. Най-важното тази сутрин:Тежки инцидентиЧий е Крим?Лозан ЛозановНелепи инциденти

...
Добро утро. Най-важното тази сутрин:Тежки инцидентиЧий е Крим?Лозан ЛозановНелепи инциденти
Коментари Харесай

Три минути: Румен Радев “върна” Крим на Украйна. Преговорите за правителство започват

Добро утро. Най-важното тази заран:
Тежки инцидентиЧий е Крим?Лозан Лозанов
Нелепи произшествия лишиха живота на в рейс на автомагистрала “Струма ” и на още 10 индивида в във Варненско село. И в двата случая става дума за пожар. Изгорелият рейс е от Северна Македония. Към мястото на случая се насочиха българският министър председател Стефан Янев и македонският му сътрудник Зоран Заев.

Днес стартират на съдружно държавно управление. Първите срещи на “Продължаваме смяната ” с Българска социалистическа партия, “Има подобен народ ” и “Демократична България ” ще са отдадени на енергетика, стопанска система, превоз и правораздаване.

Само ден след изборите, ЦИК преброи всички протоколи и разгласява окончателния резултат - 1 539 650 гласа, което е над два пъти повече от гласовете за Анастас Герджиков.

поравно хора от всички възрасти и с всякакво равнище на обучение. Той печели във всички области, като се изключи Кърджали, където гласоподавателите на Движение за права и свободи са подкрепили Герджиков.

Тези избори: че президентът безусловно се избира с гласовете на Движение за права и свободи и че значителен скандал в последните дни преди втория тур може да обърне настройките на гласоподавателите.
Случаят “Крим ”
единствено няколко часа след изборите и реагираха остро на изявлението на Радев, че Крим “в момента е съветски, кой да е? ”. Съединени американски щати са “дълбоко загрижени ”.

Няколко часа по-късно и популяризира позиция, че „ от юридическа позиция Крим принадлежи на Украйна и страната ни е декларирала неведнъж поддръжката си за нейния суверенитет и териториална целокупност “.

Още няколко часа по-късно представителят на Държавния департамент във Вашингтон постоянния си брифинг с одобрение към “изясняването на позицията на президента на България ”.

„ Крайно време е в този момент, откакто всичко мина и стана ясно кой кой е и кой какво ще прави, и да влезе назад в президентството, разяснява пред Свободна Европа журналистът Асен Григоров.

Ако желаете да споделите мнението си, пишете ни на или коментирайте на страницата ни във.
COVID-19
Само за последното денонощие в лечебни заведения постъпиха. Починаха още 254 индивида. Новите случаи на близо 3500.

Много европейски страни стягат ограниченията. Това на някои места.

Много хора цитират разнообразни аргументи да не желаят да се имунизират. Сред най-разпространените легенди са тези за бременните дами. Колегите в “ ” са събрали обстоятелства по тематиката и дават отговор на някои от най-задаваните въпроси.

Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
По света
Днес не пропускайте за новите необятни обединения в Централна Европа, които са ориентирани против партийно-персоналните режими. “Сърцевината на тяхното обединяване е задоволително отчетлива – поддръжка за посткомунистическата конституционна рамка ”, написа Шопов.

подредиха на телевизионните канали в страната да спрат да демонстрират продукции с присъединяване на актриси. Освен това режимът им задължи телевизионните журналистки да носят ислямски хиджаб.

Присъединете се към общността на. Вече можете да получавате всичко най-важно напряко в телефона си.
Човек на деня
Възможно ли е да осигуриш покрив за президента, за чиновниците в едно от най-важните министерства, както и за храм, за който мечтае мистична фигура? И трите здания са по план на един човек. Камарата на архитектите в България (КАБ) отличи за изцяло творчество. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров

Иван Бедров е шеф на българската работа на Радио Свободна Европа. Има над 25 години опит в български и интернационалните медии, измежду които бТВ, БНР, Клуб Z, Дойче веле и Радио Свободна Европа.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР