Автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който се

...
Автомобил на Националната служба за охрана (НСО), в който се
Коментари Харесай

Автомобил на НСО, в който се е возил Кирил Петков, е катастрофирал. Един човек загина

Автомобил на Националната работа за защита ( НСО ), в който се е возил съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков , е аварирал, заяви Българска телеграфна агенция в четвъртък вечерта.

По-късно от НСО оповестиха, че един от потърпевшите е умрял.

Инцидентът е станал на входа на град Аксаково в 17:30 ч., потвърдиха от НСО и Политическа партия. Катастрофата е породена от ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество.

По информация на БНР, Българска национална телевизия и бТВ починалият е лидерът на изскочилия пред колата на НСО автомобил. С него е пътувала жена на 58 години, която е настанена в болница " Света Анна " във Варна и е с заплаха за живота.

Жената е получила тежка съчетана контузия. В болничното заведение е признат и мъжът, който е управлявал автомобила на НСО. Той е на 37 години. Състоянието му е устойчиво, като има контузии на главата и крайниците, оповестяват от болничното заведение. От пресцентъра на Политическа партия потвърдиха за Българска телеграфна агенция, че Петков е добре.

Кирил Петков е съпредседател на партия " Продължаваме промяната ", която беше основана през 2021 година Той беше министър ръководител от декември същата година до юни 2022 година Преди това беше длъжностен министър на стопанската система в кабинета на Стефан Янев .

В последния парламент той беше един от водачите на обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ", която дружно с ГЕРБ управляваше сред юни 2023 година и март 2024 г.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР