Добрият баща е този, който поставя щастието на семейството на

...
Добрият баща е този, който поставя щастието на семейството на
Коментари Харесай

Добрият баща е този, който поставя семейството си на първо място

Добрият татко е този, който слага щастието на фамилията преди всичко.

Почти всеки мъж може да стане татко. Почти всеки може да сътвори живот. Но е належащо нещо доста повече, с цел да се развиете и обичате този живот.

Истинският татко не е този, който печели задоволително пари, с цел да купи скъпи дарове за жена си и децата си или да ги води на 10-дневна почивка два пъти годишно. Истинският татко не е този, който печели задоволително пари, с цел да изпрати децата си в елитно учебно заведение или заплаща сметки.

Истинският татко е този, който схваща, че фамилията стои преди всичко.

Истинският татко е този, който постоянно е до фамилията си. Този, който не напуща фамилията, когато зародят проблеми. Този, който не се отхвърля от фамилията и не твърди, че е направил всичко, с цел да избави фамилията, само че не е могъл.

Истинският татко е подготвен да влага време и старания в фамилията си, даже когато се усеща изтощен и е отвън зоната на комфорт.

Истински правилен татко е индивидът, който е подготвен да направи взаимни отстъпки и да жертва личните си потребности, стремежи и даже благополучие в името на фамилията. Този, който учи децата си на безусловна обич и поддръжка.

Истински положителният татко е образец за това по какъв начин дамите би трябвало да се третират вярно. Този, който се отнася към дамите с почитание, добрина, благотворителност и достолепие.

Истински любящият татко е този, който учи децата си на добродетели като: самообладание, почтеност и честност. Този, който в никакъв случай няма да бъде заловен да лъже или манипулира фамилията или някой различен. Този, който учи децата си да построяват връзки, учредени на доверие и почитание.

Истинският татко е този, който учи децата си на вярно държание. Този, който в никакъв случай няма да назова децата или брачната половинка си „ безполезни “, „ досадни “, „ слаби “ или „ глупави “. Този, който в никакъв случай няма да си разреши да загуби хладнокръвие, тъй че това да заплаши фамилията му.

Истинският татко е този, който приема фамилията си за най-важното в живота си. Този, който знае, че няма подобен проблем, спор или прелъщение, които да са по-важни от фамилията му. Този, който знае, че няма по-голяма и мощна обич от любовта, която може да изпитате към фамилията си.

Истинският татко е този, който служи за образец за подражателство и ентусиазъм за фамилията си. Този, който предизвиква децата да работят върху себе си и да израстват както персони, по този начин и професионално. Този, който учи децата по какъв начин да станат по-добра версия на себе си.

Истинският татко е този, който демонстрира на фамилията какво е чисто благополучие и наслада. Този, който се усеща най-доволен, когато знае, че децата му са щастливи.

Истински грижлив татко е този, който в никакъв случай няма да разреши на личните му проблеми да лишат децата му от благополучие. Този, който, колкото и да е неудовлетворен от личния си живот, в никакъв случай няма да накара децата си да се усещат по същия метод.

Вижте още: Крем срещу бръчки, който изглажда кожата за седмица

Истинският татко е този, за който децата могат с горделивост да кажат: „ Той е образец за подражателство, мой най-хубав другар, мой наставник и мой треньор. Той е татко ми. ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР