Добрите духове могат да бъдат обобщени в думата ангел“. Това

...
Добрите духове могат да бъдат обобщени в думата ангел“. Това
Коментари Харесай

Как да различаваме добрия от злия дух

Добрите духове могат да бъдат систематизирани в думата „ ангел “. Това са всички духове, постигнали най-висока степен на развиване, свързващи се с концепцията за морално съвършенство. Ангелите са по-напреднали от останалите духове, както в живота, по този начин и в преражданията.

Злите духове могат да бъдат систематизирани в думата „ дявол “. Те са извънредно злонамерени същества, които сами са проектирали своята природа като са се отказали от добротата и справедливостта.

Тези демони са свързани с дявола. По своя воля те в никакъв случай не доближават съвършенство.

 Зъл дух

Сатаната е мощно символичен облик, основан с цел да се персонализира злото. Описван е с атрибути, които припомнят мощните и слабите му страни. Например рогата, копитата и другите скотски знаци демонстрират ниските пристрастености, до момента в който при ангелите лъчистата фигура и белите крила символизират чистотата.

Напълно е допустимо да видите дух, защото човек е заобиколен от сходни сили. При такава среща най-важно е да запазите успокоение и равнодушие. Духът няма да ви нарани, в случай че не му обръщате внимание.

И положителните, и злите духове имат силата да четат мисли - даже и тези, които се пробвате да скриете от себе си. Така че, в случай че сте криели някаква загадка от брачна половинка си приживе, той сигурно ще я разбере след гибелта си.

 Призраци

Сред тези паранормални сили съществуват така наречен „ пакостливи духове “, които не целят да извършат някаква непоправима несгода, а единствено да се забавляват.

Духовете могат да водят мислите и дейностите на хората, като проникват в душата им.

Когато ви се внушава мисъл, имате възприятието, че ви приказва чужд глас. Този контакт най-често се провокира, когато човек търси ентусиазъм и отваря съзнанието си за хрумвания и въздействие.

Най-точният коректив за това дали сме попаднали под въздействието на добър или злобен дух са чувствата. При контакт с добър дух се усеща лекост, независимост на дишането и възстановяване на настроението.

Когато споделяте със светла мощ, отрицателните външни въздействия се губят. Всичките ви паники, страхове и безредни мисли се засенчват.

Общуването със злите сили е доста по-тежко и натоварващо. Страховете и паниките се пробуждат и ускоряват, а в доста случай даже се основават. Тъмните духове се пробват да санкционират човек за своите неточности, които са създали приживе.

Специалистите споделят, че най-погрешната реакция е уплахата. Независимо с каква мощ поддържаме връзка, належащо е да сме спокойни и мъдри.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР