Добрич. Продължават ремонтните дейности по част от четири пътни отсечки

...
Добрич. Продължават ремонтните дейности по част от четири пътни отсечки
Коментари Харесай

Продължават ремонтните дейности по част от пътя Генерал Тошево - ГКПП „Кардам“ в област Добрич

Добрич. Продължават ремонтните действия по част от четири пътни прави в област Добрич, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . До 29 ноември 2021 година е продължен срокът за привършване на ремонтните действия по част от три пътни прави - пътя Генерал Тошево - Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, сред селата Крушари и Загорци и по направлението Добрич - с. Стефан Караджа. Участъците са сигнализирани с пътни знаци.

Няма въведена смяна в организацията на придвижване на коли по републиканската пътна мрежа в региона. До 30 ноември е продължен срокът за привършване на ремонта по част от пътната права Тервел - Честименско. Движението по тази права също се реализира с нараснало внимание и се контролира с пътни знаци.

Въведена е краткотрайна смяна в организацията на придвижване на коли в Добрич по три пътни прави заради строителни действия. В ремонт е част от ул. „ Иван Вазов “ в Добрич. Строително-монтажни действия се правят в сектора от ул. „ Сан Стефано “ до ул. „ Панайот Хитов “. От Общината се обръщат с апел към водачите на МПС да не паркират по уличното платно, с цел да не попречват ремонтните действия. Отправен е зов и за нараснало внимание и съблюдаване на пътната сигнализация.

Временно е затворена за придвижване част от ул. „ Димитър Ковачев “ в Добрич заради асфалтиране. Работи се по уличното платно в сектора от „ новата поща “ в посока кв. „ Строител “. Отправена е молба към жителите да не паркират своите коли в тази права до привършване на ремонтните действия. Водачите на коли са призовавани за нараснало внимание и съблюдаване на краткотрайната сигнализация по ул. “Захари Стоянов “ в сектора от ул. “Сан Стефано “ до ул. “Ген. Колев “ и на ул. “Стоян Михайловски “ в сектора от ул. “Л. Каравелов “ до ул. “Ген. Колев “.

В Добрич времето е облачно, безшумно е, температурата на въздуха е към 7 градусa.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР