До сега сме говорили за токсичните хора, които ни заобикалят

...
До сега сме говорили за токсичните хора, които ни заобикалят
Коментари Харесай

Токсична ли си за останалите? Виж знаците, които го показват

До в този момент сме говорили за токсичните хора, които ни заобикалят и по какъв начин да се оправим с тях. Но идва миг, в който осъзнаваме, че освен близките могат да бъдат неприятни за нас. Понякога ние също може би сме неприятните герои в нечия история. Мислила ли си, че и ти може да носиш етикета „ отровен човек “? Може би твоето държание е предиздвикало хората, които са около теб да те мислят за такава. Може би, тъй като те са те предизвикали да се държиш по този метод с тях. Никой не е съвършен. Токсичността е като чумата. Опустошителна е за близките.

Но знаеш ли какво е хубавото от цялата тази неприятни история? Никога не е късно да се промениш и да бъдеш още веднъж това красиво и вежливо момиче, което всички харесват. Но за това, първо би трябвало ти самата да приемеш, че си токсична за твоите близки и познати. Чудиш се по какъв начин? Остани с нас, попаднала си на вярното място, в точния миг. Моментът на смяната. Твоята смяна. Към по-добро.

Представяме ти знаците, които ще ти покажат в действителност ли си толкоз токсична за останалите. Въпреки че се надяваме да не се припознаеш в тях.

Твоите връзки с мъжете в никакъв случай не не престават

Да… Всичките ти срещи и запознанства си наподобяват по едно нещо – не траят дълго. Дали е за положително? Казват, че хората, които не се задържат в живота ни, са просто урок, който би трябвало да научим. Но не си ли се замисляла, че това е като обаян кръг, в който се въртиш към този момент толкоз време? И след всяко привършване на връзките, ти от ден на ден се отчайваш.

Хората се усещат неприятно, след срещата ти с теб

Вярваме, че не го правиш съзнателно. Но в случай че всякога, след срещата ви с някой другар, той се усеща зле, сигурно повода е в теб. Може би имаш прекомерно доста отрицателна сила, която предаваш на близките. Да, не го правиш преднамерено, само че би трябвало да се замислиш и да предприемеш някакви ограничения. Защото с изключение на без гадже, ще останеш и без другари. А самотата може да бъде убийствена.

Не можеш ли да се радваш?

Защо не може да се радваш, когато хората към теб са щастливи? И не казвай, че не е правилно, тъй като всякога, когато някой твой непосредствен реализира триумф, той не го споделя с теб. Замисли се за какво? И преди да си мислиш, че тези хора не те харесват, не търси възмездие. Спомни си за всякога, когато с неспокойствие са ти споделяли за своите триумфи и наслади в живота, ти по какъв начин реагира? Ето, към този момент знаеш отговора. И няма нещо като „ благородна злоба “. Завистта е единствено една и е извънредно неприятна.

Винаги ли искаш да доминираш?

Във всеки един диалог, ти искаш да си водещата. Твоята дума да се чува най-силно. Всъщност единствено тя да има значение. Но не смяташ ли, че по този начин ще станеш противна за останалите? И последователно всички ще стартират да те заобикалят, даже и най-хубавите ти другари. Трябва да осъзнаеш, че както ти имаш право на глас и мнение, същото е и за останалите участници в диалога. Още повече, че те са твои близки, към които би трябвало да се отнасяш с почитание.

Добра си, само че когато имаш изгода

Доста неприятна линия. Ако се държиш добре с хората, единствено и само тогава, когато искаш нещо в подмяна и имаш някаква изгода от тях, то сигурно си освен токсична за останалите, само че и си цялостен лакомец. Какво правиш, когато те не са съгласни с теб? Продължаваш да се държиш благо и другарски или обръщаш другата си страна – неприятната? Е, в случай че държанието и отношението ти се трансформират след отвод от страна на твой другар, сигурно желанията ти не са откровени, нито пък уважението, което сякаш изпитваш към тях. Ти освен си отровен човек. Ти си и неприятен другар.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР