Приложението на Yettel предлага нови функции, които правят опознаването на

...
Приложението на Yettel предлага нови функции, които правят опознаването на
Коментари Харесай

БТС и Yettel стартират игра с награди за събиране на печати в дигиталната версия на движението „Опознай България - 100-те национални туристически обекта“

Приложението на Yettel предлага нови функционалности, които вършат опознаването на България и по-интерактивно и занимателно. Българският туристически съюз (БТС) и операторът са добавили шест категории достижения, лотария с награди за най-активните консуматори и опция за записаните участници да поканят другари.
Прочетете още
Yettel и БТС не престават да развиват и спомагателното наличие, което показва разнообразни обекти посредством интерактивни аудио и видеоистории. Историите са основани особено за приложението на оператора от български актьори, които показват националните обекти по забавен и занимателен метод.

Към обичайните печати за посетени обекти, в приложението на Yettel са добавени шест категории достижения, които са отдадени на типа и местоположението на туристическите обекти – „ Исторически: Пътуване във времето “, „ Природни: Приключение в природата “, „ София: Столични находки “, „ Пловдив: Под тепетата “, „ Бургас и Варна: Морски съкровища “ и „ Велико Търново: Разходка по Янтра “.

Yettel и БТС ще провеждат месечна лотария в интервала юни - август. Всяко приключено достижение и поканен другар ще дават късмет на потребителите да завоюват страхотни награди: три смарт часовника HUAWEI Watch GT 4 46mm Black, два HUAWEI Watch Ultimate Voyage Blue, три безжични слушалки APPLE AirPods 3rd Generation, пет портативни акумулатори Belkin 10 000mAh и 10 селфи стика - Xmart Bluetooth + Tripod. Голямата премия е iPhone 15 128GB.

Годишната лотария на Национално придвижване „ Опознай България - 100 национални туристически обекта “ за хората със събрани 25 за бронзова, 50 за сребърна и 100 печата за златна значка в границите на годината, ще продължи да се организира.

БТС и Yettel цифровизираха 100-те национални туристически обекта през есента на предходната година и придвижиха хартиената брошура в телефона – в приложението на Yettel. Възможността да се събират марки и печати в хартиените паспорти се резервира, само че към нея се прибавят и интерактивните функционалности на мобилното приложение. Чрез него потребителите могат да събират виртуални печати от обектите и да се срещнат със значими за страната ни забележителности по един съвременен и цифров метод.

Кампанията е отворена за всички с регистрация в приложението на Yettel – без значение дали са клиенти на оператора.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР