До момента в хода на полицейската операция екипите на Пътна

...
До момента в хода на полицейската операция екипите на Пътна
Коментари Харесай

В Русенско отнеха 10 шофьорски книжки за няколко дни

До момента в хода на полицейската интервенция екипите на Пътна полиция в Русенско са връчили близо 40 електронни фиша, на 10 водачи са отнети свидетелствата за ръководство на моторно транспортно средство, трима са открити да карат коли без наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “, открити са още 15 други нарушавания, за които са формирани съответните актове или са наложени санкции по фиш.

Операцията на пътните служители на реда продължава до 6 май. Провеждат се и инспекции взаимно със чиновници на Агенция „ Пътна инфраструктура “, които наблюдават за винетки.

От Пътна полиция припомнят на водачите, че от 21 януари 2017 година в член 171, алинея 1 има е в действие нова точка „ д “, съгласно която е планувана насилствена административна мярка - краткотрайно лишаване на свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство (шофьорска книжка) на лидер, който ръководи моторно транспортно средство с наложено наказване санкция, незаплатена в периода за непринудено възнаграждение. В такава обстановка свидетелството се лишава до възнаграждение на дължимата санкция. Това може да стане по два метода – онлайн от уеб страницата на Министерство на вътрешните работи или в офис на банка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР