До края на май потребителите взимат страхотни модели с план

...
До края на май потребителите взимат страхотни модели с план
Коментари Харесай

Yettel предлага смартфони за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга

До края на май потребителите взимат страхотни модели с проект Total Unlimited и стартират да заплащат след края на лятото
Безгрижно лято с превъзходен нов смарт телефон могат да си подарят потребителите още през май с нова страхотна оферта от Yettel. До края на месеца операторът предлага разнородни модели на водещи марки, които могат да бъдат взети на лизинг за 0 лева през първите 3 месеца с проект Total Unlimited и контракт за 2 години. Така клиентите, които желаят да влязат в най-активния сезон от годината с настоящ уред, могат да стартират да го изплащат чак в края на лятото. А за обезпечено по-дълъг живот на обичаното устройство всички модели, закупени от Yettel, идват не с 2, а с 3 години безвъзмездна гаранция. Клиентите имат опцията да комбинират определения смарт телефон и с по-достъпен проект Total и контракт за 2 години, с който няма да заплащат нищо през първите два месеца от контракта за лизинг.

Списъкът с изкушаващите лизингови предложения може да бъде открит на уеб страницата на мобилния оператор и в цялата комерсиална мрежа, а клиентите избират всред някои от най-популярните смарт телефони на SAMSUNG, както и от модели на Motorola, Xiaomi, Realme, TCL и HUAWEI.      
-->
SAMSUNG Galaxy A14 5G 64GB e измежду наличните и изключително комфортни смарт телефони на марката. Залага на приятни типичен форми и идва с огромна 5000 mAh батерия, която в композиция с енергийно ефикасния хардуер дава обещание по-дълъг живот, достигащ умерено до два дни с едно зареждане. Смартфонът е с PLS LCD 6,6 " екран с оптималната периодичност на освежаване от 90Hz и с тройна камера с главен датчик 50MP с F/1.8, който предлага и цифров зуум до 10x. SAMSUNG Galaxy A14 работи с осемядрен процесор Exynos1330, има 4GB RAM, а една от  потребните характерности е съществуването на 3.5 мм стерео жак, с който потребителите могат да употребяват своите обичани жични слушалки. При покупка на лизинг с проект Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 16,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

SAMSUNG Galaxy A34 5G 128GB идва с изчистен и грациозен дизайн в разнородни цветове. Смартфонът разполага  със страховит 6,6 “ Super AMOLED екран с усъвършенстваната технология Vision Booster и периодичност на освежаване от 120 Hz. Потребителите могат да се любуват на голямо количество наличие, да вършат и съхраняват фотоси, видео и разнообразни приложения, разчитайки на 6GB оперативна памет и 128 пространство за предпазване, плюс поддръжка за microSD карта до 1TB.

Моделът основава изображения с кристално качество даже при ниска осветеност или ярка светлина, като употребява водещите нововъведения на SAMSUNG Galaxy – Nightography и изкуствен интелект, за своята тройна камера. Тя е с  48MP главен датчик, а работата му се добавя от 8 MP ултра широкоъгълна камера и 5 MP камера за макро фотоси.  Благодарение на батерията с потенциал от 5000 mAh Galaxy A34 5G остава зареден по-дълго време, като при общоприетоо прилагане потребителите могат да се насладят на до два дни прилагане. Разходът на сила пък се усъвършенства въз основа на метода, по-който потребителят употребява своя телефон посредством функционалността Adaptive Battery. При покупка на лизинг с проект Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 24,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB  впечатлява с визия и с 6,4 Super AMOLED екран, модернизиран за още по-добра видимост навън. С подобрената  технология Vision Booster и периодичност на освежаване от 120 Hz, дисплеят следва потребителите на всички места, самостоятелност от изискванията на осветеност. Моделът работи с осемядрен процесор Exynos 1380 (5nm) и има вградена 5000 mAh батерия, с 25W кабелно зареждане. Смартфонът възпроизвежда и основава видео с удивителна изясненост, като се оправя с трептенето и размазването с усъвършенствана оптична стабилизация на изображението (OIS) и цифрова стабилизация на видео изображението (VDIS). Дори в случай че ръцете са нестабилни или се снима в придвижване, потребителите могат да бъдат сигурни, че ще основат ужасно наличие. При покупка на лизинг с проект Total Unlimited потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 30,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

Сред палитрата промоционални модели може да бъдат открити още наличният SAMSUNG Galaxy A04s 32GB, MOTOROLA Moto G72 128GB със страхотна 108MP камера, както и XIAOMI Redmi Note 12 128GB и неговата 5G версия. Сред настоящите препоръчани са и Realme C55 128GB, HUAWEI Nova Y70 128GB и HUAWEI Nova 10 SE 128GB.

Повече за поделите, цените и изискванията на промоцията можете да намерите на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР