До изтичането на крайния срок за участие в тръжна процедура

...
До изтичането на крайния срок за участие в тръжна процедура
Коментари Харесай

Голям интерес към ремонта на ключов софийски обект

До приключването на крайния период за присъединяване в тръжна процедура 15 строителни компании са изразили предпочитание да ремонтират паркинга на Терминал 2 на летище София. На компаниите ще бъде предоставена подробна техническа информация, въз основа на която да приготвят механически и финансови предложения в идните седмици.

На 12 май „ СОФ Кънект “ разгласи, че търси реализатори, които да ремонтират съществуващия паркинг на втория терминал и да проектират четири открити паркинга – един непрекъснат и три краткотрайни.

„ Готови сме да стартираме ремонт незабавно, обезпечили сме належащо финансиране. Състоянието на паркинга е надалеч от визията ни за удобно прекарване, пасажерите заслужават доста повече. В последните месеци се занимаваме с административните процедури, свързани със строителството, които лишават доста време. Независимо от това съм сигурен, че строителството ще стартира скоро и пасажерите ще имат комфортен и актуален паркинг, сподели изпълнителният шеф на летище София Хесус Кабайеро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР