Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер похвали братята от братството

...
Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер похвали братята от братството
Коментари Харесай

Белият дом възхвалява братята от братството на UNC, които защитиха американското знаме от анти-израелски агитатори, като `възхитителни`

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер похвали братята от братството на UNC Chapel Hill, които опазиха американците байрак на фона на митинги в кампуса за войната в Газа.

След като анти-израелски протестиращи замениха американското знаме на университета в Северна Каролина в четириъгълника на Чапъл Хил и с палестинско знаме, локалният клон от Pi Kappa Phi защитаваше американското знаме повече от час, до момента в който полицията съумя да разчисти митинга и безвредно да го издигне назад на пилона. През цялото време братята от братството изпитваха хули и междинни пръсти от протестиращите, дружно с вода, бутилки и камъни, ориентирани към тях.

Репортерът от Белия дом на Fox News Питър Дуси попита Жан-Пиер за случая в петък, отбелязвайки, че GoFundMe е събрал над половин милион $ за братството, с цел да провежда „ гневно “ или диво празненство. Дуси попита дали Байдън би оказал помощ да подарява, както прави за други дела.

Докато Жан-Пиер твърди,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР